Microsoft Flight Simulator indirme sorunu

mehmetEminn48

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk yükleme ekranında 74 GB inmişti, son 16 GB kala duraklattım ve ağ değişikliği yaptım, sonra devam ettirdim ama daha sonra Debug hatası verdi. Ben de alt+F4 çekip kaldığım yerden devam ettim ama bu sefer de takılı kaldı. Gene alt+F4 çektim, komut istemine komut yazdım ve kaldığım yerden devam ettim. Şimdi de anlam veremediğim bir indirme gerçekleşiyor, normalde 75 GB'ın devamı inmesi gerekirken şu an 45 GB'ın devamı iniyor, ama HDD'den alan yemeye devam ediyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yazdığım komut:
Netsh int TCP set global autotuninglevel=normal.
Arkadaşlar ilk yükleme ekranında 74 GB inmişti, son 16 GB kala duraklattım ve ağ değişikliği yaptım, sonra devam ettirdim ama daha sonra Debug hatası verdi. Ben de alt+F4 çekip kaldığım yerden devam ettim ama bu sefer de takılı kaldı. Gene alt+F4 çektim, komut istemine komut yazdım ve kaldığım yerden devam ettim. Şimdi de anlam veremediğim bir indirme gerçekleşiyor, normalde 75 GB'ın devamı inmesi gerekirken şu an 45 GB'ın devamı iniyor, ama HDD'den alan yemeye devam ediyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yazdığım komut:
Netsh int TCP set global autotuninglevel=normal.

Arkadaşlar yardım edecek yok mu?

Dosya Ekleri

• mfs20.PNG
    mfs20.PNG
    282,4 KB · Görüntüleme: 196
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı