402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #1 Selamlar, ben oyunu indirdim para vererek ne yazık ki Her neyse. Oyunda kontroller çok kafamı karıştırdı, sitelerde de anlamadım. Bana sadece uçağı nasıl sürme bilgileri lazım. Nasıl pistten kalkacağım falan. Kontrol tuşlarını söyler misiniz?
Selamlar, ben oyunu indirdim para vererek ne yazık ki Her neyse. Oyunda kontroller çok kafamı karıştırdı, sitelerde de anlamadım. Bana sadece uçağı nasıl sürme bilgileri lazım. Nasıl pistten kalkacağım falan. Kontrol tuşlarını söyler misiniz?
ust_sel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.005 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Ankara 10 Nisan 2021 #2 Bu tam olarak böyle anlayabileceğiniz bir simülatör değil. Youtube'dan vs. eğitim videolarını inceleyin. Benim ilk aramada karşıma çıkan bir örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bu tam olarak böyle anlayabileceğiniz bir simülatör değil. Youtube'dan vs. eğitim videolarını inceleyin. Benim ilk aramada karşıma çıkan bir örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
KS KS 402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #3 ust_sel dedi: Bu tam olarak böyle anlayabileceğiniz bir simülatör değil. Youtube'dan vs. eğitim videolarını inceleyin. Benim ilk aramada karşıma çıkan bir örnek: Genişletmek için tıkla... O adamlar joystick ya da xbox da ps de oynuyorlar. Artı 0 Eksi
ust_sel dedi: Bu tam olarak böyle anlayabileceğiniz bir simülatör değil. Youtube'dan vs. eğitim videolarını inceleyin. Benim ilk aramada karşıma çıkan bir örnek: Genişletmek için tıkla... O adamlar joystick ya da xbox da ps de oynuyorlar.
ust_sel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.005 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Ankara 10 Nisan 2021 #4 402318 dedi: O adamlar joystick ya da xbox da ps de oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Sadece kontrol tuşlarını istiyorsanız oyunun menüsünde yok mu zaten? 402318 dedi: Bana sadece uçağı nasıl sürme bilgileri lazım. Nasıl pistten kalkacağım falan. Genişletmek için tıkla... Bunu da sorduğun için önerdim Youtube videolarını. Artı 0 Eksi
402318 dedi: O adamlar joystick ya da xbox da ps de oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Sadece kontrol tuşlarını istiyorsanız oyunun menüsünde yok mu zaten? 402318 dedi: Bana sadece uçağı nasıl sürme bilgileri lazım. Nasıl pistten kalkacağım falan. Genişletmek için tıkla... Bunu da sorduğun için önerdim Youtube videolarını.
KS KS 402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #5 Vites tuşunu söyleyin. Artı 0 Eksi
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.036 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2022 #6 402318 dedi: Vites tuşunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Ne güldüm ya mfs öyle e ye basayım motor çalışsın gideyim gibi bir oyun değil. Her tuşu kendiniz açmalısınız. Artı 0 Eksi
402318 dedi: Vites tuşunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Ne güldüm ya mfs öyle e ye basayım motor çalışsın gideyim gibi bir oyun değil. Her tuşu kendiniz açmalısınız.