Microsoft hesabım başkalarının elinde

zedanka

Centipat
Katılım
8 Ekim 2022
Mesajlar
43
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. Konuda gördüğünüz gibi hesabıma giriş yapan kişiler var, örnekleri şu şekilde altta resimde.
Daha önce bunu fark edip hesabımı güvene aldığımı zannetmiştim ama ne yazık ki faydalı olmamış, Discord, Riot, Instagram hesaplarıma da giriş yapılmış ama aynı kişiler mi bir fikrim yok. Valorant hesabımla da hile kullanıp hesabımı yasaklattırdı daha önce bu kişiler. Ticket atıp banı kaldırttım. Sonra e-posta adresimi değiştirdim ama bu resimde gördüğünüz hesabımda yine de çok önemli bir hesabım, bu giriş yapmaların önüne nasıl geçebilirim? Tüm güvenlik özellikleri açık şifremi de değiştiriyorum ama bu olaylar yine olmaya başladı, akıl verirseniz sevinirim arkadaşlar, şimdiden teşekkürler. (not: Daha önce herhangi bir yabancı sitede veya herhangi bir App üzerinden linke tıklama e-posta adresi girme girişiminde bulunmadım)
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (26).png
    Ekran Görüntüsü (26).png
    176,7 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Görüntüsü (27).png
    Ekran Görüntüsü (27).png
    182,5 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran Görüntüsü (28).png
    Ekran Görüntüsü (28).png
    183,7 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Başarısız diyor bir sorun yok bizim hesaplarda da oluyor.

Dikkatli okuyun hocam. 10 tanesi falan başarılı. Ayrıca bu normal bir şey değil haberiniz olsun.

Arkadaşlar. Konuyu hesaplarımı silerek çözeceğim. Bilgilerimi taşıdım. Bu kişilerin hesabımı çalmak gibi bir niyeti yok. Sosyal medya hesaplarıma girerek Bitcoin vb şeylerin reklamını yapıyorlar. Onun dışında zararlı bir şey görmedim ama yine de Microsoft hesabımı sileceğim. Google hesabıma girmeyi denememişler ve muhtemelen giremezler. İyi günler dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı