Çözüldü Microsoft hesabım çalındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Sorunu çözebilirsen burada paylaşmanız iyi olur.

Evet hocam paylaşacağım.

Hocam hala çözülmüş değil ama Microsoft Store'da oturum acık gorunuyor. Kendi mailim yazıyor fakat böyle bir mail yok hatası aldım çarpıya basarken mail bir anda değişti ve geri baktığımda mail adresimin ne olduğunu gördüm. Şu an deniyorum kurtarmayı.

Sorun çözüldü. İlk başta korkmayın hesabınız silinmedi mail adresi değiştirildi. [GUIDE] How to handle hacked account issues with Microsoft support
Bu rehberden de çözebilirsiniz ama ben nasıl çözdüğümü anlatacağım. Microsoft Store da oturumum açıktı. Ve sanırım bug sayesınde hesabın değişen mailini gördüm ve Recover your account adresinde üste o maili ve alta kendi 2. mailimi yazdım. Kendimle ilgili şeyleri girdim ve mailime şifre sıfırlama link geldi. Hesaba girdim kendi mailimle değiştirdim.
Mail adresime erişip doğrulama kodunu almışlar maili kurtardım ama Microsoft hesabını alamadım.
Konudan bağımsız ama cihazlardan cıkıs yaptırdınızmı myaccount.google dan?
1719742590610.png

Artık söylememde sıkıntı yok hafif bir değiştirim. Esyal. 1234@outlook diye bir hesaba bağlanmış. Sonra şifremi unuttum kısmında hu******outlook.com hesaba baglandıgını gordum. Bu dediklerimi anlattım. Yedek olan mailimide söyledim böyle bir mail adresi yok yardım edemeyeceğiz diye kapadı. Aklım almıyor. Hiçbir şey yapamıyorum hayatım kaydı resmen. Yapacak bir şey yok satacağım konsolu bilgisayarı telefonla veletler gibi vakit geçireceğim. 10 TL iade gelmiş şaka gibi.

Allah düşmanımın başına bile göstermesin.

Arkadaşlar böyle bir makale buldum. Öncekine kıyasla daha olumlu gidiyor cevaplanınca yazacağım. [GUIDE] How to handle hacked account issues with Microsoft support

@yigidyum Desteklerinden dolayı minnettarım.

Merhaba formu doldurdum cevap vermeleri ne kadar sürer?

Hocam direk yazdılar bana yaklaşık 5 10 dakika beklemiştim.

Hafta içi mi yazdınız peki hocam? Şu an mesai saati içinde değiliz diye bekletiyorlardır belki.

Bilgileriniz gönderildi
Hesabınızı kurtarmak için yeterli bilgi verip vermediğinizi bildirmek üzere mail adresine bir e-posta göndereceğiz. Gönderilen bilgilerin gözden geçirilmesi yaklaşık 24 saat sürer.

Böyle yazıyor şuan

Son düzenleme:
Hafta içi mi yazdınız peki hocam? Şu an mesai saati içinde değiliz diye bekletiyorlardır belki.

Bilgileriniz gönderildi
Hesabınızı kurtarmak için yeterli bilgi verip vermediğinizi bildirmek üzere mail adresine bir e-posta göndereceğiz. Gönderilen bilgilerin gözden geçirilmesi yaklaşık 24 saat sürer.

Böyle yazıyor şuan
Hocam sanırım haftaici yapmıştım. Calınan hesap bilgisayarda eskiden oturumu acıkmıydı? Ben mail adresini öğrenmiştim microsoft store'a girip oyun yüklerken değişen maili görmüştüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı