Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Sorunu çözebilirsen burada paylaşmanız iyi olur.
Hesabı nasıl çaldırdınız? Bir yere doğrulama kodunumu verdiniz?Hesabım kitlenmiş olabilir mi bunu nasıl anlayabilirim?
Hesabı nasıl çaldırdınız? Bir yere doğrulama kodunumu verdiniz?
Hem microsoft hesabınıza hemde mail adresinizemide giriş yaptılar?Bir şekilde mailime erişmişler fark ettikten hemen sonra mailimin şifresini değiştirdim.
Hem Microsoft hesabınıza hem de mail adresinizemide giriş yaptılar?
Konudan bağımsız ama cihazlardan cıkıs yaptırdınızmı myaccount.google dan?Mail adresime erişip doğrulama kodunu almışlar maili kurtardım ama Microsoft hesabını alamadım.
Konudan bağımsız ama cihazlardan cıkıs yaptırdınızmı myaccount. Google'dan?
Eki Görüntüle 2237275
Artık söylememde sıkıntı yok hafif bir değiştirim. Esyal. 1234@outlook diye bir hesaba bağlanmış. Sonra şifremi unuttum kısmında hu******outlook.com hesaba baglandıgını gordum. Bu dediklerimi anlattım. Yedek olan mailimide söyledim böyle bir mail adresi yok yardım edemeyeceğiz diye kapadı. Aklım almıyor. Hiçbir şey yapamıyorum hayatım kaydı resmen. Yapacak bir şey yok satacağım konsolu bilgisayarı telefonla veletler gibi vakit geçireceğim. 10 TL iade gelmiş şaka gibi.
Allah düşmanımın başına bile göstermesin.
Arkadaşlar böyle bir makale buldum. Öncekine kıyasla daha olumlu gidiyor cevaplanınca yazacağım. [GUIDE] How to handle hacked account issues with Microsoft support
@yigidyum Desteklerinden dolayı minnettarım.
Hocam direk yazdılar bana yaklaşık 5 10 dakika beklemiştim.
Hocam sanırım haftaici yapmıştım. Calınan hesap bilgisayarda eskiden oturumu acıkmıydı? Ben mail adresini öğrenmiştim microsoft store'a girip oyun yüklerken değişen maili görmüştüm.Hafta içi mi yazdınız peki hocam? Şu an mesai saati içinde değiliz diye bekletiyorlardır belki.
Bilgileriniz gönderildi
Hesabınızı kurtarmak için yeterli bilgi verip vermediğinizi bildirmek üzere mail adresine bir e-posta göndereceğiz. Gönderilen bilgilerin gözden geçirilmesi yaklaşık 24 saat sürer.
Böyle yazıyor şuan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.