Microsoft karttan izinsiz 1699 TL çekmiş

Olga666

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, eski aylara bakarken bir anda "microsoft*subscription msbil.info" isimli şeyin 1699,99 TL çektiğini gördüm (izinsiz). İnternette arattım çoğu kişiye bu durum olmuş. Microsoft'un forumunda biri haksız para çekilmesinden dolayı bankaya talepte bulunmuş ve parası gelmiş. Ben nasıl bir yol izlemeliyim? Kart Akbank'ın kredi kartı.

Hocalarım peki %100 gelir değil mi para? Çünkü kesinlikle ve kesinlikle abonelik veya farklı bir şeye ödeme yapmadığımdan eminim. Gamepass'im var fakat zaten onlar aylık olarak ödeniyor.

@Tim

Ödeme alınırken haberin olmadan çekilmiş. Bu işlem direk banka tarafında araştırılıp iade işlemi başlatılır.

Tamamdır hocam sağ olun.

Arkadaşlar konuyu merak eden varsa diye bilgilendireyim;

Akbank ile iletişime geçtik, araştıracaklarını söylediler yaklaşık 1 hafta civarı falan araştırdılar. Sonra onayladılar, onun dışında yeni karta geçmeniz gerek vs. dediler (konuyla alakasız). Toplam 2.5 haftalık bir süreç oldu parayı yatırdılar. Sanırım normalde daha erken fakat gecikme olduğu için bu kadar sürdü. Eğer siz de bu durumu yaşarsanız kesinlikle bankaya başvurun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı