Microsoft Kurucu Ortağı Paul Allen Vefat Etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Microsoft’un kurucu ortağı Paul Allen, 65 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bill Gates ile birlikte Microsoft’u kuran Paul Allen, kanser sebebiyle geçtiğimiz gün vefat etti. Girişimciliği, vizyonerliği ve yardım severliğiyle bilinen Paul Allen’ın çeşitli yerlere 2,5 milyar dolardan fazla bağış yaptığı biliniyor. Microsoft’u Gates’le birlikte 1975 yılında kuran Allen, 1982 yılında Hodgkin lenfoma kanseri teşhisi ve […]

Devamı: Microsoft Kurucu Ortağı Paul Allen Vefat Etti
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Şimdi bu adam Müslüman değil diye cehennemimi gidecek yaptığı bağışlar nereye gidecek peki ? Allah rahmet eylesin, tasarladıkları ve hayata geçirdikleri Microsoft ile şu anda Dünyada bütün herşey mümkün kılınabiliyor. Allah rahmet eylesin gani gani.

Microsoft’un kurucu ortağı Paul Allen, 65 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bill Gates ile birlikte Microsoft’u kuran Paul Allen, kanser sebebiyle geçtiğimiz gün vefat etti. Girişimciliği, vizyonerliği ve yardım severliğiyle bilinen Paul Allen’ın çeşitli yerlere 2,5 milyar dolardan fazla bağış yaptığı biliniyor. Microsoft’u Gates’le birlikte 1975 yılında kuran Allen, 1982 yılında Hodgkin lenfoma kanseri teşhisi ve […]

Devamı: Microsoft Kurucu Ortağı Paul Allen Vefat Etti
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
2 gün önce öldu ama ülkemizde daha bugün haberi çıkmaya başladı.

Birkaç kişi gelecek ve şunu söyleyecek. " Müslüman değil bu kafir bu gittiği yer cehennem "
Şu forumda senin kadar boş yapan biri görmedim.
10000 liralık sistem tavsiyesi isteniyor SSD'siz tavsiye veriyorsun.
High Power markasını sevmiyorsun diye kalitesiz diyorsun.

Şu forumda senin kadar boş yapan biri görmedim.
10000 liralık sistem tavsiyesi isteniyor SSD'siz tavsiye veriyorsun.
High Power markasını sevmiyorsun diye kalitesiz diyorsun.
Ben kalitesiz görüyorum.
Her insanın unuttuğu şeyler olabilir. Sonuçta hepimiz insanız. Her şeyi her daim hatırlamak zorunda değiliz.

Birkaç kişi gelecek ve şunu söyleyecek. " Müslüman değil bu kafir bu gittiği yer cehennem "
Müslüman insan o kişiye "O KAFİR CEHENNEMLİK PİS HERİF" demez. Direk cehenneme gidecekte demez. Eğer böyle düşünmüyorsa bir insan zaten boştur. Aynı şekilde bilim adamlarına da söver, teknolojiyle uğraşana da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı