Microsoft Lumia 535 nasıldır ?

Microsoft Lumia 535 - Microsoft - Türkiye Buradan dokunmatik ekran teknolojisine bakarsanız 'Kapasitif Çok Noktalı Dokunma' yazıyor, hemen hemen diğer tüm modellerde ise 'Süper duyarlı dokunuş' yazıyor. Youtube'dan Lumia 535 incelemesini izlerseniz orada da ekranın çok hassas olmadığı vurgulanıyor. Mesela knock on özelliği tam anlamıyla çalışmıyor. Bu ekran konusu beni düşündürdü.

Fiyatına göre iyi bir cihazdır eğer bütçenizi söylerseniz size daha çok yardımcı olabiliriz.

1000 lira bütçeye Lumia 735 alınmalıdır.Eğer o fiyata Lumia 830 bulabilirseniz kaçırmayın derim.Eğer kamera önemli değil önemli olan ekran büyüklüğü diye düşünüyorsanız Lumia 1320 öneririm.

Microsoft Lumia 535 - Microsoft - Türkiye Buradan dokunmatik ekran teknolojisine bakarsanız 'Kapasitif Çok Noktalı Dokunma' yazıyor, hemen hemen diğer tüm modellerde ise 'Süper duyarlı dokunuş' yazıyor. Youtube'dan Lumia 535 incelemesini izlerseniz orada da ekranın çok hassas olmadığı vurgulanıyor. Mesela knock on özelliği tam anlamıyla çalışmıyor. Bu ekran konusu beni düşündürdü.
Knock on özelliği önemli değil. Sadece sitede Nokialara Windows Phone 10 gelmiyecek diye bir yazı gördüm ve ondan şüphelendim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı