Microsoft Lumia 950 İçin Ne Düşünüyorsunuz ? Alınmalı mı ?

Süleyman Uysal

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2014
Mesajlar
215
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar babam çok uzun bir süredir bu telefonu takip ediyor. Resmen almak için gün sayıyor :). Kendisi Nokia-Microsoft telefonları çok seviyor nedense. Şuan bu ürün bazı internet sitelerinde mevcutmuş ve almak istiyor. Sizler ne dersiniz ? Alınmalı mı ? Yoksa Microsoft telefonlardan uzak mı durulmalı ?
 
3 bin tl verebilecekse HP nin telfonunu beklesin, onun haricinde bence alsın ama xl bence büyük, 950 alsın, 1320 kullanıyorum, tek şikayetim 6 inch olması, 5.3 inch filan olsa daha iyiymiş :)
 
Uygulama kıtlığı kendisi için sorun oluşturmayacak ise alabilir. En geç 1 seneye kadar yeterli seviyeye gelir zaten mağaza.
 
Bende babanız gibi lumia düşkünü biri olarak bence alınabilir. Benim için kararsız kaldığım 2 noktadan biri mağaza, diğeri ise önceki lumia ların aksine geri,home ve arama tuşu ekranın içinde.
 
Şumia 920 -620 kullandım şu an 630 modelini kullanan biri olarak, ben almanı tavsiye ederim. uygulama kıtlığı var gibi ( gibi yazdım çünkü işine yarar uygulamaların bir çoğu var veyahut muadili de mevcut.) Android gibi ram kasması belli bir süre sonra saçma sapan işler çıkartması yok. apple gibi pahalıda değil. Hatta android telefonlardan daha ucuz. İlk başta RAM'i düşük geliyoz insanız gözüne biraz olsun korkuyor insan ama göründüğü gibi değil. parayı sokakta bulmuyorsan ve telefona servet (fahiş fiyatlı elmalar ve kore malı dandik samsunglardan bahsediyorum) ödemek istemiyorsan al derim, pişman olmazsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adreno 418 ve 2k ekran ile en fazla HTC m8, Samsung Galaxy S5, Note 3, LG G2-G3-G4, Sony Xperia z3 performansı alabilirsin, ki buda en fazla olucak şeyler.Windows GPU bileşenini iyi kullanan bir yazılım değil mobil platformda. Eğer baban için oyun performansı önemsiz ise ve Windows Mobile seviyor ise alınabilir.
 
Bence uzak dursun kesinlikle. Ben de Lumia 525 kullanıyorum ama gerçekten Microsoft telefon pazarında kendini batırdı. Kaç sene geçti hala adam akıllı uygulamalar yok, adam akılı bir tarayıcı yok vs. Babanız için rahat bir kullanım olması için bence Windows Phone'dan uzak durulmalı .Babanız eski Nokia'lardan dolayı bu telefonları sevmiş olabilir. Ama o eski Nokia'lardan eser yok şimdi. :)
 
Hayır zamanında çıkartıldığı OS için yeterliydi, çoğu telefon hala yeterli W10 için ve çoğu firma 2 yıl bile zor güncelleme verirken siz 3-4 yıllık telefonlara o telefonların limitlerini zorlayan ve kullanıcı deneyimini kötüleştiren bir güncellemeyi vermedi diye MS a kızıyorsunuz. Bunu hala Insider olarak alabileceğiniz güncellemeler için diyorsunuz: yazık. Keşke verdiğiniz paraya bir samsung alsaydınız da görseydiniz gününüzü.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı