Microsoft Minecraft Java ve Bedrock Edition görünmüyor

CheonsaMiraew

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU
19 Aralık 2022 tarihinde Minecraft satın aldım. Microsoft Store'dan kart bilgileri fatura ve dekont mevcut ancak nereye ticket açacağım bulamadım. Ek olarak doğru hesaplarla Minecraft ve Microsoft'a giriş yaptım ancak satın al olarak gösteriyor. Nedir sizce çözümü?

Link üzerinden erişmek sıkıntı olursa Microsoft bize ulaşın diye Google'dan aratıp oradan Xbox'ı seçersen oyun kısmında onlar ilgileniyorlar oradan mesai saatlerinde çanlı destek alabiliyor sun onlar seni yönlendiriyor eğer hesabın çalınma gibi bir durum varsa o mailde Microsoft üzerinden yaptın mail leşmelerin konusunu ve içeriği hakkında bilgi istiyorlar eğer hiçbir maille alakalı bir şey yapmadıysan hesap ı kapatıp sana vermiyorlar bütün her şeyi eksiksiz şekilde yazsan bile saçmalık gibi göründüğünün farkındayım ama bu durumu ne yazık ki kendim birinci elden deneyim ettim.İstersen farklı bir cihazla yada güvendiğin bir arkadaş ın üzerinden bu durumu kontrol et ne olur olmaz diye istersen hesap kurtarmada burdan yapılıyor ne olur olmaz belki ihtiyaç ın olur diye attım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı