- Makaleler
- 1
Hayır, güzel çünkü bu oyunu iyi yapan şeylerden biri sadeliği ve basitliğidi. Beta ve Alpha zamanları oynayanlar böyle düşünüyor.Eski sürümler güzel değil, eski zamanlar daha güzeldi.
Hayır, güzel çünkü bu oyunu iyi yapan şeylerden biri sadeliği ve basitliğidi. Beta ve Alpha zamanları oynayanlar böyle düşünüyor.Eski sürümler güzel değil, eski zamanlar daha güzeldi.
Eski PvP basit, bu basitliğin yanında da ustalaşması aşırı zordur. Taktiğe dayalı vs. hikaye, iki PvP'nin de taktiğe dayalı olma durumu aynı.Bana göre 1.8 PvP'si çok basit ve yüzeysel. Şu anki PvP sistemi daha taktiğe dayalı ama PvP oyunun mekaniklerinden birisi olduğu için bu mekanikler yüzünden oyunun diğer mekaniklerini hiçe saymak mantıksız.
PvP oynamak isteyenlerin zaten 1.9 üstünü oynaması saçmalık olur.Eski PvP basit, bu basitliğin yanında da ustalaşması aşırı zordur. Taktiğe dayalı vs. hikaye, iki PvP'nin de taktiğe dayalı olma durumu aynı.
1.9'dan sonraki PvP çöptür, basit ve net.
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bana göre 1.9 pvpsi çöp.Eski PvP basit, bu basitliğin yanında da ustalaşması aşırı zordur. Taktiğe dayalı vs. hikaye, iki PvP'nin de taktiğe dayalı olma durumu aynı.
1.9'dan sonraki PvP çöptür, basit ve net.
Bilmediğin şey yalnız Notch'un hikayesi ile Microsoft'un hikayesi aynı değil.Hocam bilmedikleri şey Minecraft'ın hikayesi olması her güncellemeyle biraz daha açılıyor son güncellemeyi merak ediyorum bende.
PvP oynamak isteyenlerin zaten 1.9 üstünü oynaması saçmalık olur.
Belki yeni sürümleri oynamak istiyordur 1.8 eski bir sürüm ve yeni sürümlerdeki Texture'lar çok daha güzel.
Texture için sürüm seçtiklerini sanmıyorum, tonla texture pack var, ayrıca anlamadığım şey oyuna ekledikleri şeylerde çok az, bunlar zaten modlarla yıllar önce eklenebiliyordu, tek oyunculu oynayacak olsam bile 1.8 üzerine modlu oynamayı tercih ederdim.
Gerçek mi? Nasıl bir pelerin bu?Yakında Java hesapları Microsoft'a geçirilecek. Geçirilen hesaplara pelerin hediye edilecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.