Microsoft mouse imlecini yenilemeli

Ama yok Microsoft takmıyor mouse imlecini artık.

Zaten Windows 8'den beri hiç güncellemiyor mouse imlecini.

Ayrıca Windows 11'in Windows setup ekranın da güncellenmesi gerekiyor artık bence.

Hala Windows Vista'dan kalma Aero'lu bir tasarım var.

En son yanlış hatırlamıyorsam Windows 8.0 ile sadece Windows Setup'ın logosunu değiştirmişlerdi.

Onun dışında her şey Windows Vista'dan kalma.

O zamandan beri Microsoft hiçbir değişiklik yapmadı Setup'ın arayüzünde veya logosunda.

Başlıkta yazdığım gibi. Vista sürümünden beri aynı mouse imleci var. O imleç çok eskidi. Microsoft istese bunu daha modern hala getirebilir ama yapmıyor. Kendimiz modern imleç paketi bulmak zorundayız.

Yanlışını düzelteyim: Windows Vista'dan beri değil. En son Windows 8.0 ile değiştirilmişti mouse imleci.

Ben uzun süredir bunu kullanıyorum

Farklı farklı cursorlarda mevcut

İndirme linki:https://www.deviantart.com/jepricreations/art/Windows-11-Cursors-Concept-HD-v2-890672103

1683300499873.png

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Erişim Kolaylığı Merkezi\Fare kullanımını kolaylaştır dan "normal ters çevirme" Aşırı tavsiye ediyorum. Harika...

Zaten Windows 8'den beri hiç güncellemiyor mouse imlecini.

Ayrıca Windows 11'in Windows setup ekranın da güncellenmesi gerekiyor artık bence.

Hala Windows Vista'dan kalma Aero'lu bir tasarım var.

En son yanlış hatırlamıyorsam Windows 8.0 ile sadece Windows Setup'ın logosunu değiştirmişlerdi.

Onun dışında her şey Windows Vista'dan kalma.

O zamandan beri Microsoft hiçbir değişiklik yapmadı Setup'ın arayüzünde veya logosunda.

Yanlışını düzelteyim: Windows Vista'dan beri değil. En son Windows 8.0 ile değiştirilmişti mouse imleci.

Windows RE ortamını da yenilenmesi gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı