TurkishGAMES_Yt Femtopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 37 Yer Computer Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #1 Uzun süredir Microsoft"tan yeni bir Windows'dan haber alınmıyor, sizce yakında yeni bir Windows çıkacak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2020
Uzun süredir Microsoft"tan yeni bir Windows'dan haber alınmıyor, sizce yakında yeni bir Windows çıkacak mı?
900 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 1.151 Makaleler 6 Çözümler 3 17 Aralık 2020 #21 realmoonlight dedi: Uzunca bir süre daha olmayacak. Yeni işletim sistemi çıkarmanın mantığı yok, Windows 10 gayet şık ve yeterli bir OS. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda gelecek demedim zaten bir daha işletim sistemi çıkarmayacağını düşünenlere söyledim. Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Uzunca bir süre daha olmayacak. Yeni işletim sistemi çıkarmanın mantığı yok, Windows 10 gayet şık ve yeterli bir OS. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda gelecek demedim zaten bir daha işletim sistemi çıkarmayacağını düşünenlere söyledim.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.726 Makaleler 1 Çözümler 81 17 Aralık 2020 #22 Keske rolling-release yapsa da Microsoft biz de kurtulsak onlar da kurtulsa. Nasilsa stabiliteden feragat etmemek gibi bir problemleri yok. Artı 0 Eksi
Keske rolling-release yapsa da Microsoft biz de kurtulsak onlar da kurtulsa. Nasilsa stabiliteden feragat etmemek gibi bir problemleri yok.