Microsoft Office 2021 İndirme Bağlantıları

Buradan indirip yüklemek güvenli mi? Ve ücretsiz sürüm bitince keysiz kullanabilir miyiz? Ucuz key alabileceğimiz bir site var mı?
Hepsi Microsoft sunucularından alınma, yani güvenilir. Lisans bitince ancak üçüncü parti korsan yazılımlarla kullanabilirsin.

paylaşılan link güvenilir değil, microsoft'un böyle bir linki yok.. Ben indirdim için de kms çıktı.. hiç bulaşmayın buraya... Pc'ye format attım ama kms silinmedi, silinmiyor.. unlocker ile sildim ama güncelleme gelince tekrar hortluyor, format da işe yaramadı... Bilgisayarınızı korumak istiyorsanız bulaşmayın bu linklere..
KMS nedir önce ona bir bakın. Her gördüğünüz KMS yi virüs ya da zararlı sanmayın. O sizin bildiğiniz KMS araçları microsoftun KMS sunucularını taklit ederek lisanslama yapıyorlar. Orjinalleri de microsoftun KMS sunucularını kullanarak lisansınızı onaylıyor. URL yapılandırmasını bilseydiniz microsoftun linki olduğunu anlardınız. microsoft.com ile biten bir linkin microsoftun olmaması için ya bilgisayarınızın host dosyası ile oynamış olmanız gerekir ya da güvenilir olmayan DNS kullanıyor olmanız gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı