Microsoft Office kurulmuyor

playboss

Centipat
Steam'de indirilen oyunları D diske kurmak için program files ve program files(X86) yı D'ye taşımıştım ve dosya yöneticisinden gerekli adımları yapmıştım ancak şu an Microsoft Office 2016 setup dosyası kurulumu olmuyor çözümünu bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Size göre nasıl? Ben toplu alınmış anahtarların fazlalığını alıyorum. Dediğim gibi fazla belirsiz bir konu bu.
şirketler anahtarlara uçuk fiyatlar verip fazladan alıyor ve sonra sizlere 10tl ye satıyor yani, ama söz konusu office programları olunca onu da satıyor şirketler belki bende fazladan alınmış office paket anahtarını aldım bunları satanda var size göre bu olmaz mı, olması lazım çünkü sizin zihniyetinize göre

şirketler anahtarlara uçuk fiyatlar verip fazladan alıyor ve sonra sizlere 10tl ye satıyor yani, ama söz konusu office programları olunca onu da satıyor şirketler belki bende fazladan alınmış office paket anahtarını aldım bunları satanda var size göre bu olmaz mı, olması lazım çünkü sizin zihniyetinize göre
Olur niye olmasın? Bu arada, OEM key satışı yasalmış.
Bu keylere tabii ki uçuk fiyatlar vermiyorlar.
siz office programlarını özel kullanımlar için sanıyorum lisans alarak kullanıyorsunuz
Ben buradan sizin lisanssız kullandığınız çıkarımını yaptım.

Ahlakı, etiği, yasalı bir kenara bırakalım.
Ben Office programını korsan olarak kullanmaktayım. Tam anlamıyla kullanmadığım hiçbir şeye para vermem ki bunun yıllık ücreti benim aylık maaşımın yarısı. Ayda yılda bir kez Word'e işim düşer, arkadaşlarım slayt sorar onun için kullanır kapatırım. Benim için Office bundan ibarettir. Ha bana yaptığın doğru değil milletin hakkına giriyorsun derseniz de ilk taşı günahsız olanınız atsın.

@playboss aşağıya bıraktığım linkte bir program var. Kendim upload ettim Mega'ya. Bir ara bir yerlerden bulmuştum lazım olur diye. Office'e ait imajları indirip, kırıntıları köküne kadar silebilen bir program. Microsoft'un yapamadığı temizliği şu küçücük program sağlıyor. Programla ilgili hiçbir garanti vermiyorum sonra bu arkadaş programın arkasında duruyor, yok bu korsana destekçi vs. toplarına hiç girmesinler benimle uğraşmasınlar.

Olur niye olmasın? Bu arada, OEM Key satışı yasalmış.
Bu Key'lere tabii ki uçuk fiyatlar vermiyorlar.

Ben buradan sizin lisanssız kullandığınız çıkarımını yaptım.

Korsana destek yassah.

Siz burada korsana yassah dediğiniz için bana korsan kullanma ithamında bulunduğunuz için öyle cevap verdim. Onun öncesinde korsan veya yasal hakkında bir kelime geçmedi.
Hem olur diyorsunuz hem de yorumun altına dinlemeden bilmeden "korsana yassah" yazıyorsunuz gerçekten ilginç.

Ahlakı, etiği, yasalı bir kenara bırakalım.
Ben Office programını korsan olarak kullanmaktayım. Tam anlamıyla kullanmadığım hiçbir şeye para vermem ki bunun yıllık ücreti benim aylık maaşımın yarısı. Ayda yılda bir kez Word'e işim düşer, arkadaşlarım slayt sorar onun için kullanır kapatırım. Benim için Office bundan ibarettir. Ha bana yaptığın doğru değil milletin hakkına giriyorsun derseniz de ilk taşı günahsız olanınız atsın.

@playboss aşağıya bıraktığım linkte bir program var. Kendim upload ettim Mega'ya. Bir ara bir yerlerden bulmuştum lazım olur diye. Office'e ait imajları indirip, kırıntıları köküne kadar silebilen bir program. Microsoft'un yapamadığı temizliği şu küçücük program sağlıyor. Programla ilgili hiçbir garanti vermiyorum sonra bu arkadaş programın arkasında duruyor, yok bu korsana destekçi vs. toplarına hiç girmesinler benimle uğraşmasınlar.

Şifre sorarsa "Pro".

Office Downloader

Teşekkür ederim, bu sayfada Windows, Office vs. şahsi kullanım için kimse zaten lisanslara 4 bin TL 3 TL gibi bir ücret vermiyor. Amaç gerçekte tatmin edemeği baskınlık duygusunu sanırım sanal yöneticilikde ortaya çıkarmak, alkışlıyoruz.

Siz burada korsana yassah dediğiniz için bana korsan kullanma ithamında bulunduğunuz için öyle cevap verdim onun öncesinde korsan veya yasal hakkında bir kelime geçmedi.
Hem olur diyorsunuz hem de yorumun altına dinlemeden bilmeden "korsana yassah" yazıyorsunuz gerçekten ilginç.

Korsan kullanmıyor olsaydınız üzerinize alınmazdınız. Benden yana sıkıntı yok. Diğer arkadaşı da raporlayacağım.

Korsan kullanmıyor olsaydınız üzerinize alınmazdınız. Benden yana sıkıntı yok. Diğer arkadaşı da raporlayacağım.

Dedektif olduğunuzu bilmiyorum yalnız çok zeki bir dedektifmişsiniz hemen de ordan onu çıkardınız tebrik ederim.

Siz öyle dediğinize göre asıl korsanı siz kullanıyorsunuz hatta sayfada teşvikini yapıyorsunuz yol yordam öğretiyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı