Microsoft OneDrive Kişisel Kasa hatası nasıl çözülür?

Sharian

Hectopat
Microsoft OneDrive Personal Vault üzerinde kırmızı bir çarpı işareti var sürekli ve eşlenmiyor. Hata olarak "Bu öğe adına veya türüne izin verilmiyor. Öğeyi yeniden adlandırın veya OneDrive'ınızdan kaldırın" şeklinde bir uyarı çıkıyor. Bunu nasıl çözer ve kurtulurum? Çünkü çok sinir bozucu.

Not: OneDrive'a reset atmayı denedim ancak çözülmedi. Ayrıca Microsoft 365'i PowerShell'den etkinleştirdim yani direkt satın almadım.

Adsız.png

Microsoft OneDrive Personal Vault üzerinde kırmızı bir çarpı işareti var sürekli ve eşlenmiyor. Hata olarak "Bu öğe adına veya türüne izin verilmiyor. Öğeyi yeniden adlandırın veya OneDrive'ınızdan kaldırın" şeklinde bir uyarı çıkıyor. Bunu nasıl çözer ve kurtulurum? Çünkü çok sinir bozucu.

Not: OneDrive'a reset atmayı denedim ancak çözülmedi. Ayrıca Microsoft 365'i PowerShell'den etkinleştirdim yani direkt satın almadım.

Eki Görüntüle 2282610
Çözebildin mi ? Aynı sorun bende de var

Microsoft OneDrive Personal Vault üzerinde kırmızı bir çarpı işareti var sürekli ve eşlenmiyor. Hata olarak "Bu öge adına veya türüne izin verilmiyor. Öğeyi yeniden adlandırın veya OneDrive'ınızdan kaldırın" şeklinde bir uyarı çıkıyor. Bunu nasıl çözer ve kurtulurum? Çünkü çok sinir bozucu.

Eki Görüntüle 2282610

Sorun hala devam ediyor mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı