Microsoft Outlook hesabına farklı ülkelerden giriş yapılmış

eren0101

Yoctopat
Daha fazla  
Microsoft Outlook hesabıma farklı ülkelerden giriş sağlanmış, sanırım VPN kullanılmış, bilemiyorum. Steam hesabımı çalmışlar, her neyse onu geri aldım. Outlook hesabım da şu an bende, güvende. Fakat Outlook hesabımda bankama gönderdiğim kimlik fotoğraflarım var. Acaba bir sorun teşkil eder mi? Kaç gündür stres altındayım. Acaba bir yere kaydetmişler midir bütün kimlik bilgilerimi? Bu arada 18 yaşında değilim, 2 ay sonra 18'e gireceğim. En fazla ne olabilir ki?

Opera Anlık Görüntü_2025-04-22_213609_account.live.com.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimlik bilgilerinizi zaten cüzi bir ücret karşılığında alabilirler gördüğüm kadarıyla ancak hesabınızın güvenliği için iki aşamalı doğrulamayı aktive etmenizi ve şifrelerinizi değistirmenizi tavsiye ederim.
baktığım kadarıyla yurt dışındada böyle şeyler yaşanmış galiba yurt dışından erişmeye çalışıyorlar kimlik bilgilerinizi satarlar derken ne olabilir ki biraz daha açıklayıcı anlatırmısın

Nerede hata yaptınızda ele geçirdilerse o hatayı bir daha yapmayın PC'ye yeni format atın ve gerekli yerlere uyarıda bulunun bankanızı uyarın!

Zaten öyle illegal sitelere de üye değilim 2 aydır giriş sağlamaya çalışıyorlarmış ve en sonunda patlatmayı başarmışlar bot falan atıyorlar sanırım her gün 15 20 kere deneniyor hesabım halen.

@eren0101 panel diye bir dalga var, 12 ila 14 yaşlarında bir çocuğun bile elinde her türlü veriniz var zaten diyorum. Bu panelleri bir ara 5 liraya falan satıyorlardı.

Bilgisayarınızda crackli veya modlu bir program varsa kaldırmanızı tavsiye ederim.

Doğru söylüyorsunuz panel de zaten herkesin her türlü bilgiyi var onun için kafaya takılacak bir durum yok ortada cevabınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı