Microsoft PC Manager işe yarar mı?

maydonozdiyarı

Hectopat
Daha fazla  
Laptopum yavaştan eskimeye başladı acaba bu uygulamayı kullansam gözle görülür değişiklikler yaşar mıyım? Microsof'a ait olduğu için biraz daha güven sağlıyor diye düşünüyorum. Özellikler RAM'im 8 ve O yüzden biraz drop yiyebiliyorum. RAM'in boşalması çok rahatlatabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar başladığında ve arka planda çalıştırmayı kapattığın sürece bir sorun yok kullanabilirsin uygulamanın tek kötü yanı İngilizce olması bir de Microsoft Edge optimize ayarları önerme butonu olmasa daha iyi olacak.

Gereksiz, yavaşlamanın kaynağı aktif çalışan servisler muhtemelen. Wintoys ile gereksiz ve kapatılması güvenli servisleri kapatabilirsiniz.
Programı kurdum hocam. Acaba bu hizmetlerdeki "Devre dışı bırakmak güvenli" yazanların hepsini kapatsak sıkıntı yaşar mıyız yoksa teker teker araştırıp kapatayım mı? Bir de hocam diyelim ki bazı hizmetleri devre dışı bıraktıktan sonra, bilgisayarı kapatıp açarsak tekrardan sıfırlanıp açılıyorlar mı?

Programı kurdum hocam. Acaba bu hizmetlerdeki "devre dışı bırakmak güvenli" yazanların hepsini kapatsak sıkıntı yaşar mıyız yoksa teker teker araştırıp kapatayım mı? Bir de hocam diyelim ki bazı hizmetleri devre dışı bıraktıktan sonra, bilgisayarı kapatıp açarsak tekrardan sıfırlanıp açılıyorlar mı?

Bilgisayarda services.msc uygulamasından durdurup devre dışı bıraktığın zaman sıfırlama veya kendi kendine çalışma gibi şeyler yapmaz bu konu hakkında forumları araştır bulursun.

Bilgisayarda services.msc uygulamasından durdurup devre dışı bıraktığın zaman sıfırlama veya kendi kendine çalışma gibi şeyler yapmaz bu konu hakkında forumları araştır bulursun.
Hocam Wintoys uygulamasından gereksiz hizmetlere baktıktan sonra services.msc'den kapatsam doğru olur mu?

Hocam wintoys uygulamasından gereksiz hizmetlere baktıktan sonra services.msc'den kapatsam doğru olur mu?

Evet sorun olmaz ama bazı hizmetler Windows Update Microsoft Store yükleme hizmeti arka plan akıllı aktarım hizmeti gibi hizmetleri kapatırsan güncellemeleri ve Store uygulamaları yükleyemezsin o yüzden devre dışı bırakacığın hizmetin açıklama kısmını mutlaka oku öyle devre dışı bırak.

Programı kurdum hocam. Acaba bu hizmetlerdeki "Devre dışı bırakmak güvenli" yazanların hepsini kapatsak sıkıntı yaşar mıyız yoksa teker teker araştırıp kapatayım mı? Bir de hocam diyelim ki bazı hizmetleri devre dışı bıraktıktan sonra, bilgisayarı kapatıp açarsak tekrardan sıfırlanıp açılıyorlar mı?
Wintoys dışında işlem yapmayın, yedeklemeleri bozarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı