Çözüldü Microsoft şifre sıfırlama talebi reddediliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
19
Selamlar, bir süre önce Microsoft hesabımın şifresini unuttum. Sonra ise bilgisayar bozulduğu için tam format attım. Microsoft Store oyunlarındaki tüm ilerlemem diğer hesapat kaldı. Aynı cihaz üzerinden şifre sıfırlama talebinde bulundum, çoğu seçeneği doğru doldurdum fakat şifre sıfırlama talebimin reddedildiğine dair e-postalar aldım. 2 kez denedim ancak asla kabul etmediler. Bu sorun yüzünden Asphalt9 oyunumdaki tüm ilerlemem ve diğer Microsoft Xbox hesabına bağladığım oyunlardaki ilerlemeler gitti. Hangi yöntem ile hesabın bana ait olduğuna ikna edebilirim?
1632834549919.png

Demek ki "çoğu"nu doldurmak yetmiyor, Microsoft için "kilit" öneme sahip bir yerleri doldurmuyorsunuz anlaşılan, sistem de yeterli görmüyor.

Ne istiyor ki dolduramadığınız ne var mesela?

Elinizde kimliğinizi tutan bir fotoğraf gönderebilirsiniz.

Hangi yol ile yaparım? Yani nasıl onlara bir resim gönderebilirim?
Demek ki "çoğu"nu doldurmak yetmiyor, Microsoft için "kilit" öneme sahip bir yerleri doldurmuyorsunuz anlaşılan, sistem de yeterli görmüyor.

Ne istiyor ki dolduramadığınız ne var mesela?

Hiç mail atmadığım için sadece mail gönderdiğiniz e-postalar kısmı boştu. Onun dışında her şey doğru.

Bu sorunu daha dün yaşadım ve şu şekilde çözdüm:
Maili Gmail uygulamasına gir ve şifremi unuttum de ve çok kolay bir şekilde şifreni sıfırla ve gmailden outlock'una giriş yap sonra Outlockta hesap açmaya çalışırken şifremi unuttum de ve kod göndert gmailden kodu onayla ve yeni şifreni gir. Yani ben bu şekilde yapabildim umarım işinize yarar.

Bu sorunu daha dün yaşadım ve şu şekilde çözdüm:
Maili Gmail uygulamasına gir ve şifremi unuttum de ve çok kolay bir şekilde şifreni sıfırla ve Gmail'den Outlock'una giriş yap sonra outlockta hesap açmaya çalışırken şifremi unuttum de ve kod göndert Gmail'den kodu onayla ve yeni şifreni gir. Yani ben bu şekilde yapabildim umarım işinize yarar.

Google hesabı değil?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı