Çözüldü Microsoft Store açılır açılmaz kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Max Caulfield

Kilopat
Makaleler
7
Daha fazla  
Microsoft Store'u açmaya çalıştığımda açılıyor, ardından hemen kapanıyor. Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Ayarlar-Uygulamalar sekmesine girin. Ordan Microsoft Mağaza uygulamasını bulun ve üzerine tıklayın. Altında Gelişmiş Seçenekler açılacaktır. Oraya da girin. Sıfırla seçeneğini deneyebilirsiniz. Sorunu çözebilir.
Microsoft Store'u açmaya çalıştığımda açılıyor, ardından hemen kapanıyor. Nasıl çözebilirim?
Aynı sorunu birkaç zamandır yaşıyordum ve en son bu sorunu saati otomatik yapıp ve sunucu ile eşitleyip sorunu çözebilmiştim. Bundan dolayı bu yönteme sizin de bir şans vermenizi öneririm. Bunun dışında sistemin dosyalarında olan bir sorun var ise bundan dolayı böyle bir hata karşınıza çıkabiliyor olma ihtimali de elbette var. Bunu kontrol etmek için başka bir diske Windows kurup yeniden deneyebilirsiniz.

Aynı sorunu birkaç zamandır yaşıyordum ve en son bu sorunu saati otomatik yapıp ve sunucu ile eşitleyip sorunu çözebilmiştim. Bundan dolayı bu yönteme sizin de bir şans vermenizi öneririm. Bunun dışında sistemin dosyalarında olan bir sorun var ise bundan dolayı böyle bir hata karşınıza çıkabiliyor olma ihtimali de elbette var. Bunu kontrol etmek için başka bir diske Windows kurup yeniden deneyebilirsiniz.
Virüs bulaşmış olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı