Bugün ki çözümümüzde Microsoft Store açılmıyorsa ne yapmanız gerektiğini açıkladık. Hazırsanız başlıyorum.
1. Windows'un en son güncelleştirmeye sahip olduğundan emin olun
Başlangıç seçeneğini belirleyin, ardından Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update > Güncelleştirmeleri Denetle'yi seçin.
A) Microsoft Store önbelleğini temizleyin
Windows+R basarak çalıştır kombinasyonu ile wsreset.exe yazın ve ardından Tamam'ı seçin.
B) Başlat - CMD (yönetici olarak çalıştırın) sırasıyla, her birinin işlem bittiğinde diğerini çalıştırılacak şekilde girin:
sfc /scannow
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
2. Microsoft Store’u hala açamıyorum?
Başlat - Powershell (Yönetici olarak çalıştırın) ve şu kodu girin:
A) Get-AppxPackage -allusers *WindowsStore* | Remove-AppxPackage
B) Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Bir çözümün daha sonuna geldik. Sorumluluk kullanıcıya aittir. Diğer tüm rehber ve çözüm konularıma buradan ulaşabilirsiniz:
www.technopat.net
1. Windows'un en son güncelleştirmeye sahip olduğundan emin olun
Başlangıç seçeneğini belirleyin, ardından Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update > Güncelleştirmeleri Denetle'yi seçin.
A) Microsoft Store önbelleğini temizleyin
Windows+R basarak çalıştır kombinasyonu ile wsreset.exe yazın ve ardından Tamam'ı seçin.
B) Başlat - CMD (yönetici olarak çalıştırın) sırasıyla, her birinin işlem bittiğinde diğerini çalıştırılacak şekilde girin:
sfc /scannow
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
2. Microsoft Store’u hala açamıyorum?
Başlat - Powershell (Yönetici olarak çalıştırın) ve şu kodu girin:
A) Get-AppxPackage -allusers *WindowsStore* | Remove-AppxPackage
B) Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Bir çözümün daha sonuna geldik. Sorumluluk kullanıcıya aittir. Diğer tüm rehber ve çözüm konularıma buradan ulaşabilirsiniz:
Açmış olduğum rehber ve çözüm konuları
Bunlar şu an da sadece birkaçı. Zamanla ekleme yapılacaktır. https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-7-masauestue-araclari-windows-11de-nasil-kullanilir.2018179/...
Son düzenleme: