480164
Hectopat
Nasıl yani.
Yani şu paketleri kurdunuz ya hocam.
Sonra rehbere göre indirdiğiniz Microsoft Store'yi tekrar kurmayı deneyin.
Nasıl yani.
Yani şu paketleri kurdunuz ya hocam.
Eki Görüntüle 2016874
Sonra rehbere göre indirdiğiniz Microsoft Store'yi tekrar kurmayı deneyin.
Güncelleme şeyini tekrar atar mısınız?
Çözüm: Windows 10'da Microsoft Store bozuk ekran
Merhaba bugün böyle bir hata almıştım ve size çözümünü göstereceğim. Microsoft Store - Official app in the Microsoft Store verdiğim linki Store App guard yerine yapıştırın. Yandaki tike basıp bekleyin. https://store.rg-adguard.net/ Ardından aşağaya doğru bir sürü dosya gelecektir. Bunlardan...www.technopat.net
Hayır direk daha önce attığınız link vardıya onu atın.
Linki yükledim güncelleme başarısız oldu.
Hocam bu linkten install deyip Microsoft Store'den güncleleyin bakalım orada bu sayfayı açacak mı diye. Kusura bakmayın sizi de bayağı oyaladım. Her yöntemi denediğimiz için.![]()
Microsoft Store - Microsoft Apps
The new Microsoft Store is your single trusted location for apps and content to watch, create, play, work and learn. It’s been rebuilt for speed and with an all-new design that is beautiful and simple to use. Not only will we bring you more apps than ever before, we’re also making all content –...apps.microsoft.com
İnstall dediğim zaman bilgisayarımdaki Microsoft Store'a atıyor ve fotoğraftaki gibi diyor.
Ve ne oyalaması sonuçta her türlü şeyi denyoruz tabii ki zaman alacaktır önemli değil.
Eki Görüntüle 2017702
Hocam ayarlardaki (Windows Update) güncellemeleri yaptınız mı? Gerçi yapmışınızdır yine de sorayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.