Microsoft Store bir uygulama yüklerken hata veriyor

Ayarlardaki güncellemeler? Ve
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu Video'daki şeyi yapim mi?

Yani burası hocam. Evet onu da deneyin bakalım.

1700144898427.png

Eğer yapmadıysanız arama yerine güncellemeleri deneyleyin yazıp oradan güncelleştirmeleri kontrol edin.

Yani burası hocam. Evet onu da deneyin bakalım.

Eki Görüntüle 2017755

Bu yerde güncel değilsiniz ve o yazının altında da cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik diyor ben bunu bir arkadaşıma sormuştum sonradan gider demişti. Video'yu yaptım ama Video'daki gibi olmadı ve artık Microsoft Store da bir uygulamaya basınca fotoğraftaki gibi diyor.

1700145323501.png

Bu yerde güncel değilsiniz ve o yazının altında da cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik diyor ben bunu bir arkadaşıma sormuştum sonradan gider demişti. Video'yu yaptım ama Video'daki gibi olmadı ve artık Microsoft Store da bir uygulamaya basınca fotoğraftaki gibi diyor.

Eki Görüntüle 2017759

Hocam sonradan gitmez ki. Sizin yapmanız lazım. Adı üstünde eksik diyor yapmalısınız.

Hocam sonradan gitmez ki. Sizin yapmanız lazım. Adı üstünde eksik diyor yapmalısınız.

Şu an ne oldu bilmiyorum ama son yaptığım şeylerden oldu herhalde eartrumpet yüklendi Microsoft Store'dan ama yine aradığnız öge burada yok diyor.
Ve görseli yaptım bilgisayarı da 2 kez yeniden başlattım ama o şey %100 de kaldı.

1700147583804.png

Düzeltme: Şu an ayarlarda tekrar yüklenmeye başladı.

Şu an ne oldu bilmiyorum ama son yaptığım şeylerden oldu herhalde eartrumpet yüklendi Microsoft Store'dan ama yine aradığnız öge burada yok diyor.
Ve görseli yaptım bilgisayarı da 2 kez yeniden başlattım ama o şey %100 de kaldı.

Eki Görüntüle 2017801

Düzeltme: Şu an ayarlarda tekrar yüklenmeye başladı.

Hocam siz sanırım eski window ISO dosyasını kurmuşunuz. Keşke yeni olan ISO dosyası ile kursaydınız. Eğer atabiliyorsanız en baştan yeni ISO ile format atmanızı öneririm. Ama böylede olmazsa bir format ile deneriz.

Hocam siz sanırım eski window ISO dosyasını kurmuşunuz. Keşke yeni olan ISO dosyası ile kursaydınız. Eğer atabiliyorsanız en baştan yeni ISO ile format atmanızı öneririm. Ama böylede olmazsa bir format ile deneriz.

Ben daha önceden bilgisayarcıya götürmüştüm geçen cuma bilgisayarın bir bakıma falan ihtiyacı vardı sonra format attılar Windows 10 Home Single Language kurmuşlar.

Rica ederim. Bu arada güncelleştirmeler tamamlandıysa tekrar deneyebiliriz Microsoft Store'yi. Eğer çözülmediyse.

Şu an güncelim ve sorunum çözüldü Microsoft Store eski sürümdeymiş şu an Microsoft için Windows 7'den Windows 10 geçmiş gibi oldum arayüz açısından tekrar teşekkürler ve format atmadan önce haberler ve ilgi alanları yoktu şimdi geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı