Microsoft Store Forza Horizon 4 doğrulama sistemi var mı?

Makaleler
3
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller.

Microsoft Store'den FH4 indirmeye çalışıyorum fakat internet bağlantım yavaş olduğu için sadeceleri gece indirmeye bırakıyorum. Fakat durdurup devam ettirince indirme baştan (koskoca Microsoft'un böyle basit bir sorunu gidermemesi de acayip komik) başlıyor. Acaba bu Microsoft Store'nin Steam gibi bir dosya doğrulama sistemi var mı? Torrent ya da başka bir yerden indirip dosyaları doğrulatabilir miyim? Çünkü tüm gün boyunca bu indirme açık durursa günlük işlerimi halledemem.

Şimdiden teşekkürler.

Microsoft Store'den FH4 indirmeye çalışıyorum fakat internet bağlantım yavaş olduğu için sadeceleri gece indirmeye bırakıyorum. Fakat durdurup devam ettirince indirme baştan (koskoca Microsoft'un böyle basit bir sorunu gidermemesi de acayip komik) başlıyor. Acaba bu Microsoft Store'nin Steam gibi bir dosya doğrulama sistemi var mı? Torrent ya da başka bir yerden indirip dosyaları doğrulatabilir miyim? Çünkü tüm gün boyunca bu indirme açık durursa günlük işlerimi halledemem.

Şimdiden teşekkürler.

Hocam duraklat deyip kapatırsanız baştan başlamaz kaldığı yerden devam eder.

Şimdiden teşekkürler.
Aslında baştan indirmiyor, biraz bekledikten sonra kaldığı yerden devam ediyor.

Yüksek boyutlu oyunlarda doğrulama işlemi uzun sürebilir. Tekrar indiriyor gibi gözükür ama bir süre sonra kaldığı yere döner. Bu arada Windows Store üzerinden indirmeyin. Store arama kısmına Xbox yazın, Uygulama olanı indirin. Tıpkı Steam gibi bir launcher karşılar sizi. Çok daha sağlıklı bir hal alıyor o zaman.

Şimdiden teşekkürler.

% Kaç olduğuna değil kaç GB indirdiğine dikkat et. 30GB'da 15'ini indirdikten sonra durdurup devam ettirirsen 15GB'da 0'ını indirdi olarak gözükür.

Hocam duraklat deyip kapatırsanız baştan başlamaz kaldığı yerden devam eder.
Aslında baştan indirmiyor, biraz bekledikten sonra kaldığı yerden devam ediyor.
% Kaç olduğuna değil kaç GB indirdiğine dikkat et. 30GB'da 15'ini indirdikten sonra durdurup devam ettirirsen 15GB'da 0'ını indirdi olarak gözükür.
Dostlarım zaten indirme başlarken baktım, 78.70 GB yazıyordu. 3 GB indirdi ve ben durdurdum, daha sonrasında tekrar devam ettirince (bilgisayarı kapatmadım, yeniden başlatmadım, Store uygulamasının penceresini bile kapamadım) sıfırdan başlattı ve tekrar 78.70 GB yazdı. Mesela şu an 17 GB'si indi durdurmaya korkuyorum.
Yüksek boyutlu oyunlarda doğrulama işlemi uzun sürebilir. Tekrar indiriyor gibi gözükür ama bir süre sonra kaldığı yere döner. Bu arada Windows Store üzerinden indirmeyin. Store arama kısmına Xbox yazın, Uygulama olanı indirin. Tıpkı Steam gibi bir launcher karşılar sizi. Çok daha sağlıklı bir hal alıyor o zaman.
XBOX'tan indirmememin sebebi ortak hesap olması.

Dostlarım zaten indirme başlarken baktım, 78.70 GB yazıyordu. 3 GB indirdi ve ben durdurdum, daha sonrasında tekrar devam ettirince (bilgisayarı kapatmadım, yeniden başlatmadım, Store uygulamasının penceresini bile kapamadım) sıfırdan başlattı ve tekrar 78.70 GB yazdı. Mesela şu an 17 GB'si indi durdurmaya korkuyorum.

XBOX'tan indirmememin sebebi ortak hesap olması.
Kocaman şirket ama hala böyle hatalar var , Windows'u ve Store'u güncel tutmanızdan başka verebileceğim tavsiye yok maalesef.

Aynısı bende oldu Xbox'dan indiriyordum FH4'ü PC bir sebebpten dolayı tekrar başladı benim indirdiğim 30GB çöpe gitti şimdi bir daha indiriyordum (Xbox uygulamasından) baktım 0'dan indiriyor 95GB baktığımda 50GB inmişti ben yine de iptal edip (keşke yapmasaydım) Microsoft Store'den devam ettirdim (30GB indirilmiş gösteriyor indiriceği 70gb var) ama depolamaya ilk başta indirdiğim 30GB ve sonradan inen 50 GB ı indirdi şu anda bir daha 70GB indiriyor ayrıca büyük zaman kaybı oldu benim içinde zaten 8MB internetim var Game Pass almıştım 30liraya FH4Ü denemek için kafadan 2 günüm çöp oldu resmen. Ne yapacağımı şaşırdım çok sinir bozucu bir durum.

Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı