Microsoft Store indirme butonu yok

Sailaner

Kilopat
Arkadaşlar,

Sıfırlama ve onarma işlemlerini de yapmama rağmen hiçbir şey indiremiyorum bu şekilde buton yok. Nasıl çözebilirim? Hiçbir yerde bulamadım çözümünü.

aaaaaaaaaaaaaaaaa.png

Kaynak:Redirecting

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba Nedim,

Ben Jin, bir adam Windows 10 kullanıcı ve bağımsız bir danışman. Microsoft Mağazası'nı kullanırken yükle düğmesine basamadığınızı görebiliyorum.

Eğer sorabilir miyim, indirmeye veya yüklemeye çalıştığınız uygulama nedir? Ayrıca, cihazınızın matreve modunu.

Bu arada, sorunu gidermeye başlamanıza yardımcı olmak için derledim bazı şeyler şunlardır:

Windows Apps Sorun Giderici'yi çalıştırarak başlamanızı öneririm.

1. Windows tuşuna basın + I.
2. Update & Security'yi seçin.
3. Sorun Giderme sekmesine tıklayın.
4. Windows Mağazası Uygulamalarını arayın ve sorun gidericiyi çalıştır'ı tıklatın.

Microsoft Mağazası'nı kullanırken sahip olduğunuz virüsten koruma programını geçici olarak devre dışı edin ve kararlı bir internet bağlantınız olduğundan emin olun.

Microsoft Mağazası'nı sıfırlamayı da deneyebilirsiniz.
2. Uygulamaları seçin.
3. Apps & özellikler sekmesialtında Microsoft Mağazası'nı arayın.
4. Microsoft Mağazası'na, ardından Gelişmiş seçeneklere tıklayın.
5. Aşağı kaydırın ve Sıfırla'ya tıklayın.

Veya Komut İstem'i Yönetici olarak çalıştırın, wsreset.exe yazın ve Enter tuşuna basın.

Geçici bir kullanıcı hesabı oluşturarak etkilenen uygulamaları açmanıza yardımcı olup olmadığını kontrol edin...
Create a local user or administrator account in Windows - Microsoft Support

Cihazınızda bazı bozuk dosyalar da olabilir, otomatik olarak bulmak ve düzeltmek için, Sistem Dosya Denetleyicisi aracını çalıştırın.
Use the System File Checker tool to repair missing or corrupted system files - Microsoft Support

Sorunun üçüncü taraf programından kaynaklanmadığını kontrol etmek için Güvenli Mod'da Windows 10'u çalıştırmayı deneyin. Windows 10'u Güvenli Mod'da çalıştırmak için aşağıdaki makaleyi kontrol edin:
Start your PC in safe mode in Windows - Microsoft Support
(Sorun Güvenli Mod'da yoksa, soruna neden olan hatalı bir program veya uygulamadır. Hangi programın devre dışı olduğunu ve devre dışı bırakıp kaldırdığını denetleyin.)

Bunlar işe yaramazsa, windows 10 ile birlikte gelen Windows uygulamalarını yeniden yüklemek için lütfen powershell'i kullanın.
1.Windows tuşuna basın, PowerShell yazın, Yönetici olarak Çalıştır'a sağ tıklayın.
2. Sonra kopyalayın ve aşağıdaki kodu yapıştırın:

Get-AppxPackage -allusers | foreach {Add-AppxPackage -kayıt "$($_. InstallLocation)\appxmanifest.xml" -DisableDevelopmentMode}

3. Sonra Enter tuşuna basın.
4. Cihazınızı yeniden başlatın, sonra yeniden indirmeyi deneyin.

Sorun bir güncelleştirme yükledikten sonra başladıysa, lütfen Windows 10'unuzu kullanılabilir durumuna geri getirin.

1. Görev çubuğundaki arama kutusunda, denetim panelini yazın ve ardından sonuçlar listesinden seçin
2. Denetim Masası arama kutusunda kurtarma yazın.
3. Kurtarma > Açık Sistem Geri Yükleme'yi seçin.
4. Sistem dosyalarını geri yükleme ve ayar kutusunda İleri'yi seçin.

Bu işe yaramazsa, Windows kopyanızı yenilemek için Medya Oluşturma Aracı'nı kullanarak güncelleştirmeyi deneyin:
https://www.microsoft.com/software-download/win...

1. "Şimdi indir aracı" düğmesine tıklayın.
2. Bir kez indirilen MediaCreationTool1909.exe dosyaçalıştırın.
3. Şartları kabul edin.
4. Bu bilgisayarı yükselt'i seçin ve Sonra İleri tuşuna basın.
5. İstemleri ile devam edin.

Ben bu adımlardan biri sorunu gidermek umuyoruz

Uygulamayı onarın, verileri sıfırlamayı deneyin.
Dostum yazdığımı okudun mu?

Kaynak:Redirecting

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba Nedim,

Ben Jin, bir adam Windows 10 kullanıcı ve bağımsız bir danışman. Microsoft Mağazası'nı kullanırken yükle düğmesine basamadığınızı görebiliyorum.

Eğer sorabilir miyim, indirmeye veya yüklemeye çalıştığınız uygulama nedir? Ayrıca, cihazınızın matreve modunu.

Bu arada, sorunu gidermeye başlamanıza yardımcı olmak için derledim bazı şeyler şunlardır:

Windows Apps Sorun Giderici'yi çalıştırarak başlamanızı öneririm.

2. Update & Security'yi seçin.
3. Sorun Giderme sekmesine tıklayın.
4. Windows Mağazası Uygulamalarını arayın ve sorun gidericiyi çalıştır'ı tıklatın.

Microsoft Mağazası'nı kullanırken sahip olduğunuz virüsten koruma programını geçici olarak devre dışı edin ve kararlı bir internet bağlantınız olduğundan emin olun.

Microsoft Mağazası'nı sıfırlamayı da deneyebilirsiniz.
2. Uygulamaları seçin.
3. Apps & özellikler sekmesialtında Microsoft Mağazası'nı arayın.
4. Microsoft Mağazası'na, ardından Gelişmiş seçeneklere tıklayın.
5. Aşağı kaydırın ve Sıfırla'ya tıklayın.

Veya Komut İstem'i Yönetici olarak çalıştırın, wsreset.exe yazın ve Enter tuşuna basın.

Geçici bir kullanıcı hesabı oluşturarak etkilenen uygulamaları açmanıza yardımcı olup olmadığını kontrol edin...
Create a local user or administrator account in Windows - Microsoft Support

Cihazınızda bazı bozuk dosyalar da olabilir, otomatik olarak bulmak ve düzeltmek için, Sistem Dosya Denetleyicisi aracını çalıştırın.
Use the System File Checker tool to repair missing or corrupted system files - Microsoft Support

Sorunun üçüncü taraf programından kaynaklanmadığını kontrol etmek için Güvenli Mod'da Windows 10'u çalıştırmayı deneyin. Windows 10'u Güvenli Mod'da çalıştırmak için aşağıdaki makaleyi kontrol edin:
Start your PC in safe mode in Windows - Microsoft Support
(Sorun Güvenli Mod'da yoksa, soruna neden olan hatalı bir program veya uygulamadır. Hangi programın devre dışı olduğunu ve devre dışı bırakıp kaldırdığını denetleyin.)

Bunlar işe yaramazsa, windows 10 ile birlikte gelen Windows uygulamalarını yeniden yüklemek için lütfen powershell'i kullanın.
1.Windows tuşuna basın, PowerShell yazın, Yönetici olarak Çalıştır'a sağ tıklayın.
2. Sonra kopyalayın ve aşağıdaki kodu yapıştırın:

Get-AppxPackage -allusers | foreach {Add-AppxPackage -kayıt "$($_. InstallLocation)\appxmanifest.xml" -DisableDevelopmentMode}

3. Sonra Enter tuşuna basın.
4. Cihazınızı yeniden başlatın, sonra yeniden indirmeyi deneyin.

Sorun bir güncelleştirme yükledikten sonra başladıysa, lütfen Windows 10'unuzu kullanılabilir durumuna geri getirin.

1. Görev çubuğundaki arama kutusunda, denetim panelini yazın ve ardından sonuçlar listesinden seçin
2. Denetim Masası arama kutusunda kurtarma yazın.
3. Kurtarma > Açık Sistem Geri Yükleme'yi seçin.
4. Sistem dosyalarını geri yükleme ve ayar kutusunda İleri'yi seçin.

Bu işe yaramazsa, Windows kopyanızı yenilemek için Medya Oluşturma Aracı'nı kullanarak güncelleştirmeyi deneyin:
https://www.microsoft.com/software-download/win...

1. "Şimdi indir aracı" düğmesine tıklayın.
2. Bir kez indirilen MediaCreationTool1909.exe dosyaçalıştırın.
3. Şartları kabul edin.
4. Bu bilgisayarı yükselt'i seçin ve Sonra İleri tuşuna basın.
5. İstemleri ile devam edin.

Ben bu adımlardan biri sorunu gidermek umuyoruz
Bunların da hiçbiri işe yaramadı.

Dostum yazdığımı okudun mu?
Sayfa geç yüklendiği için okumadan cevaplamaya çalıştım, özür dilerim. Windows Update üzerinden güncelleme varsa güncelleyin. Microsoft'un destek sayfasındaki çözümler dışında pek bir seçenek yok, bende de oluyordu güncelleştirme yapınca düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı