Çözüldü Microsoft Store nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wibonsue

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Intel grafikleri kontrol merkezi yükleyeceğim ama sadece Microsoft Store'dan yükleniyormuş. Ben de bir ara kapamıştım hizmetlerden falan.

Nasıl açacağımı hatırlamıyorum. Baktım internetten Microsoft Store açılmıyor diye ama beceremedim, bu yüzden CCleaner ile silip tekrar yükleyeyim dedim.

Sildim fakat nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows güncellemeyi denetlediniz mi?
Evet.
Windows arama yerine gelip "Windows PowerShell" yaz. Çıkan sonucun üzerine sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" de.

Şimdi karşına bir komut satırı gelecektir mavi renkte. Aşağıdaki kodun hepsini kopyala ve o komut satırına yapıştırıp entera bas. İşlemden sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Kod:
Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Açtım kapadım olmadı.

Arkadaşlar, başlat kısmına hizmetler yazın, orada Windows lisans yöneticisi var. Onu otomatik yapın, düzeliyor.
hocam ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC Evaluation en güncel sürümünü kullanıyorum mc store yok kod ile de indirilmedi (yönetici yetkisi ile) arkadaşın gönderdiği linkde de indirmedi ne yapmalıyım

Benim de son yaptığım güncellemeler yüzünden kasma vardı pcde ve sistem geri yükleme yaptım ama başlatılıyor kısmında kaldı ve ilerleme olmadığı için bilgisayarı kapatıp açtım ve microsoft store silinmişti. Her yöntemi denedim ama hiçbiri işe yaramadı ne yapmam lazım

hocam ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC Evaluation en güncel sürümünü kullanıyorum mc store yok kod ile de indirilmedi (yönetici yetkisi ile) arkadaşın gönderdiği linkde de indirmedi ne yapmalıyım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu takip et kesin çözüm

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı