Arkadaşlar Intel grafikleri kontrol merkezi yükleyeceğim ama sadece Microsoft Store'dan yükleniyormuş. Ben de bir ara kapamıştım hizmetlerden falan.
Nasıl açacağımı hatırlamıyorum. Baktım internetten Microsoft Store açılmıyor diye ama beceremedim, bu yüzden CCleaner ile silip tekrar yükleyeyim dedim.
Sildim fakat nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Anlatır mısınız?
Windows arama yerine gelip "Windows PowerShell" yaz. Çıkan sonucun üzerine sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" de.
Şimdi karşına bir komut satırı gelecektir mavi renkte. Aşağıdaki kodun hepsini kopyala ve o komut satırına yapıştırıp entera bas. İşlemden sonra bilgisayarını yeniden başlat.
Ön Bellek 24 MB
İşlemci Hızı 2,30 GHz
İşlemci Türü Core™ i7
İşlemci Modeli i7-11800H
İşlemci Çekirdeği 8 Çekirdek
64 bit İşlem Var
İşlemci İmalatçısı Intel®
Maksimum Turbo Hız 4,60 GHz
İşlemci Nesli 11. Nesil
Optik Sürücü Türü Yok
Katı Hal Sürücü Ara Yüzü PCI Express
Katı Hal Sürücü Yapılandırması 1 x 512GB
Toplam Katı Hal Sürücüsü Kapasitesi 512 GB
Standart Yenileme Hızı 144 Hz
Grafik Denetleyici İmalatçısı NVIDIA®
hocam ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC Evaluation en güncel sürümünü kullanıyorum mc store yok kod ile de indirilmedi (yönetici yetkisi ile) arkadaşın gönderdiği linkde de indirmedi ne yapmalıyım
Benim de son yaptığım güncellemeler yüzünden kasma vardı pcde ve sistem geri yükleme yaptım ama başlatılıyor kısmında kaldı ve ilerleme olmadığı için bilgisayarı kapatıp açtım ve microsoft store silinmişti. Her yöntemi denedim ama hiçbiri işe yaramadı ne yapmam lazım
hocam ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC Evaluation en güncel sürümünü kullanıyorum mc store yok kod ile de indirilmedi (yönetici yetkisi ile) arkadaşın gönderdiği linkde de indirmedi ne yapmalıyım