Microsoft Store uygulamaları yüklenmiyor

Meraklı Kişi

Femtopat
Microsoft Store'da uygulama yüklemek istiyorum yükle diyorum, ok sadece dönüyor yüklenmiyor. YouTube'da ne kadar yöntem varsa hepsini denedim olmadı, bilgisayara da format atmak istemiyorum, formatsız yolu var mı? Windows Update kısmını açmayı denedim onun da sayfa yüklenmiyor, bir çözümünüz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Microsoft Store'da uygulama yüklemek istiyorum yükle diyorum, ok sadece dönüyor yüklenmiyor. YouTube'da ne kadar yöntem varsa hepsini denedim olmadı, bilgisayara da format atmak istemiyorum, formatsız yolu var mı? Windows Update kısmını açmayı denedim onun da sayfa yüklenmiyor, bir çözümünüz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Microsoft Store ile alakalı hizmetleri devre dışı bıraktınız mı?

Hayır hepsi etkin halde.
1741425608479.png

Sıfırla kısmında Onar veya Sıfırlaya basın. İlk Onar deyin. Eğer sorun devam ederse Sıfırlaya basın. Nasıl gireceğinizi göstereyim.

Windows'un arama yerine Microsoft Store yazın. Ardından sağ altta bir üçgene benzer ikon var.
1741425672059.png

Böyle bir şey buna tıklayın. Ardından Uygulama Ayarları yazıyor ona tıklayın.
1741425701298.png

Eki Görüntüle 2440538
Sıfırla kısmında onar veya sıfırlaya basın. İlk onar deyin. Eğer sorun devam ederse sıfırlaya basın. Nasıl gireceğinizi göstereyim.

Windows'un arama yerine Microsoft Store yazın. Ardından sağ altta bir üçgene benzer ikon var.
Eki Görüntüle 2440541
Böyle bir şey buna tıklayın. Ardından uygulama ayarları yazıyor ona tıklayın.
Eki Görüntüle 2440542

Cevabınız için teşekkür ederim ancak bunu da denedim yine olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı