Çözüldü Microsoft Store Windows Terminal programı güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FAT1HIYY3

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Microsoft Store'de bulunan "Windows Terminal" güvenilir midir? Yani Microsoft ürünü mü yoksa değil mi? Bilgisayara zarar verebilir mi ya da Ubuntu var diye biliyorum içinde, öyle duydum yani, Ubuntu olduğu için kastırma falan olur mu?

Çözüm
Microsoft Store'de bulunan "Windows Terminal" güvenilir midir? Yani Microsoft ürünü mü yoksa değil mi? Bilgisayara zarar verebilir mi ya da Ubuntu var diye biliyorum içinde, öyle duydum yani, Ubuntu olduğu için kastırma falan olur mu?
Microsoft'un ürünüdür. Güvenlidir. Kullanabilirsiniz. Bu uygulama Komut Sistemi ile PowerShell'i tek bir uygulamaya almışlar. CMD ile aynıdır.
Microsoft Store'de bulunan "Windows terminal" güvenilir midir? Yani Microsoft ürünü mü yoksa değil mi? Bilgisayara zarar verebilir mi ya da Ubuntu var diye biliyorum içinde, öyle duydum yani, Ubuntu olduğu için kastırma falan olur mu?

Windows terminal CMD'dir Ubuntu başka bir işletim sistemi.

Microsoft'un ürünüdür. Güvenlidir. Kullanabilirsiniz. Bu uygulama Komut Sistemi ile PowerShell'i tek bir uygulamaya almışlar. CMD ile aynıdır.

Çözüm
Evet, güvenilir.

Zaten yazı ortamı hiç kastırmaz bile. Ve Ubuntu'yu Microsoft Store'dan indirceksin. Ve içinde Ubuntu yok.

Pardon hocam şimdi baktım Ubuntu değil Ubuntu'nun terminali diye bir şey varmış videoyu izlerken ileri geçince hızlı bazen oluyor böyle şeyler :D
Sizin bahsettiğiniz Windows WSL tabanlı linux dağıtımları. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı