Microsoft Store'a ilk Call of Duty oyunları eklendi!

Makaleler
26
Sürpriz şekilde Microsoft Store'a daha önce bulunmayan Call of Duty United Offensive (1), Call of Duty 2 ve Call of Duty 4 Modern Warfare serileri eklendi. 3. oyunun eklenmemesinin sebebi zaten oyunun PC platformuna çıkmamış olması. 9 Aralık tarihinde eklenmiş olarak gözüküyorlar Store sayfasında.

Yakın zamanda eski oyunlardan başlayarak Call of Duty oyunlarını Game Pass'te görebiliriz. 👀

1733787724356.png

Call of Duty 2'ye Remastered yapıp ekleseler çok güzel olmaz mıydı? Cidden guzel oyun.

Call of Duty 2'ye Remastered yapıp ekleseler çok güzel olmaz mıydı? Cidden guzel oyun.

Var olan oyunları öncelikle sapasağlam eklesinler de Remastered yapılacak daha çok oyun var. :D

20 senelik oyuna 700 TL vermek. Hmm bilemiyorum.

Activision'un fiyatlarını pek görmemişsiniz gibi. Call of Duty oyunlarının fiyatları hep pahalıydı, 20 senelik olsa bile. Yerel fiyatlandırma da olmadığı için tam oyun parası, normal.

1733788264391.png

O fiyata almam için enayi olmam lazım. İsterse en babası olsun.

Bethesda yılların oyunları classiclerini bedava verdi. Daha şu an aklıma gelmeyen birçok firma.

Ama dünyanın en açgöz doymak bilmeyen firması actvision adama günahını vermemekte kararlı.

Blizzard da maalesef bunların elinde çürüdü.

Yılların oyunu warcraft 1, 2'yi eski halini de güncelledikleri halini de para para para.

Yok kardeşim bu kadar açgözleri daha fazla zengin etmeyeceğim. Ben almam alan kendi bilir. Ama ben param olsa dahi almam.

Call of Duty havası almak isterseniz remastered hatta remake sayılabilecek olan Call of Duty WWII oyununu şiddetle tavsiye ederim. Sizi maziye götürecek cinsten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı