Microsoft Store'dan alınan HOI4 DLC'leri kayboldu

RIASis

Centipat
Daha fazla  
Duyduğuma göre Ms'dan kaldırılmış ben de oradan DLC ve oyunu satın almıştım. Şimdi DLC'me ulaşamıyorum, hiçbir yerde yok ve okuduğum forumlara göre oyunu Steam key olarak veriyorlar bu doğru mu?

Duyduğuma göre Ms'dan kaldırılmış ben de oradan DLC ve oyunu satın almıştım. Şimdi DLC'me ulaşamıyorum, hiçbir yerde yok ve okuduğum forumlara göre oyunu Steam key olarak veriyorlar bu doğru mu?
Eğer dedikleri gibi steam key verilmişse gmailinize gelmiştir ya da gelecektir diye düşünüyorum aksi takdirde geçenlerde steamin yaptığı açıklama aklımıza gelebilir oyunu oynamak için lisans satın alıyorsun oyunu değil,steamde oyun mağazadan kalksa bile kütüphanede durur sen oynarsın ancak microsoft store prosedürlerini bilmiyorum steam key işini microsoft supporta sormanızı öneririm.Lisansın iptal edilmesiyle oyunun mağazadan kalkması ayrı şeyler fakat birbirleriyle dolaylı yoldan bağlantılı.

Eğer dedikleri gibi Steam key verilmişse gmailinize gelmiştir ya da gelecektir diye düşünüyorum aksi takdirde geçenlerde Steam'in yaptığı açıklama aklımıza gelebilir oyunu oynamak için lisans satın alıyorsun oyunu değil, Steam'de oyun mağazadan kalksa bile kütüphanede durur sen oynarsın ancak Microsoft Store prosedürlerini bilmiyorum Steam key işini Microsoft supporta sormanızı öneririm.

Hocam şu an Paradox'le iletişimdeyim daha bir şey demedi ama başka bir konuda Paradox'la konuştuğunu ve key alacağını söylemiş.

Microsofttan sana mail mesaj vesaire olarak oyunun lisans hakkı kaldırılmıştır geliştirici ile iletişime geçin şeklinde bir ileti gönderildi mi?
hayır öyle bir mesaj yok ama kendi forumlarında bahsetmişler key olarak verilecek diye

Tamam o zaman,geliştirici ile iletişime geçtiyseniz ve dlclerinizinde olduğunu ibra ettiyseniz herhangi bir sorun çıkmayacaktır.

Şu an uğraşıyorum ama 5 Eylül itibarıyla key verilmeyecek diye bir şey demişler. İnşallah almaya çalışacağım.

paradoxla görüştüm ve steam de ana oyunu dlc lerini hediye ettiler vallahi bi mutlu oldum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı