Microsoft Store'dan oyun alınır mı?

Egemen_B

Hectopat
Daha fazla  
Construction Simulator almak istiyorum fakat Steam'da 18 dolar a satılıyor. Microsoft Store'de 113 TL'ye satılıyor. Neredeyse 1/6 fiyatına. Microsoft Store'den almam Co-op oynamamı etkiler mi? Yine arkadaşlarımla oynayabilir miyim? Yoksa Steam'den indirim gelmesini mi beklemeliyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Construction Simulator almak istiyorum fakat Steam'da 18 dolar a satılıyor. Microsoft Store'de 113 TL'ye satılıyor. Neredeyse 1/6 fiyatına. Microsoft Store'den almam Co-op oynamamı etkiler mi? Yine arkadaşlarımla oynayabilir miyim? Yoksa Steam'den indirim gelmesini mi beklemeliyiz?

Bildiğim kadarıyla astragonun kendi sunucuları vardı cross çalışabiliyor olması gerekli

Geçen gün aldık arkadaşlarla oyunda herhangi bir sorun yok. Arkadaşlarınızla girip oynayabilirsiniz ama kontrolleri biraz zor onu göze alarak almanızı öneririm.

Geçen gün aldık arkadaşlarla oyunda herhangi bir sorun yok. Arkadaşlarınızla girip oynayabilirsiniz ama kontrolleri biraz zor onu göze alarak almanızı öneririm.

Anladım teşekkürler. Single şekilde zevk verir mi peki. Ortalama oyun zevki için kaç arkadaş gerekli 2'den fazla arkadaşla oynanabiliniyor mu?

Anladım teşekkürler. Single şekilde zevk verir mi peki. Ortalama oyun zevki için kaç arkadaş gerekli 2'den fazla arkadaşla oynanabiliniyor mu?
Evet hocam biz 3 kişi oynadık. Belli bir sınırı vardı diye hatırlıyorum. Şahsen oyun zevki böyle şeylerin çok çok hayranı iseniz okey. Fakat bazı aldığınız kontratlar tam bir işkenceye dönebiliyor. Biz birkaç gün oynayıp bıraktık yani. Single player için de yine sizin zevklerinize bağlı. Şahsen ben bu oyunu tek başıma oynamam. Sadece arkadaşlarım var diye alıp oynadım.

Çapraz platform desteği varsa alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı