Kısa özet: Hocam 1 haftadır bu hatayla uğraşıyorum, Setup daha başlamadan hata veriyordu.ISdone.dll genelde korsandan kaynaklanan bir sorun. Oyun korsan ise bunlari yükleyerek cözebileceginizi sanmiyorum. Yine de kurmak isterseniz;
Download Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update from Official Microsoft Download Center
A security issue has been identified leading to a vulnerability in MFC applications that are built with Visual Studio 2008 and ship the Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package.www.microsoft.com
Buradan hem x64 hem de x86 sürümünü indirin.
Download Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update from Official Microsoft Download Center
A security issue has been identified leading to a vulnerability in MFC applications that are built with Visual Studio 2010 and ship the Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package.www.microsoft.com
Yine hem x64 hem de x86 sürümünü indirin.
Hem orijinal hem korsanda aynı sorun.ISDone.dll Redist paketiyle cözülen bir sey degil. Muhtemelen korsan oyun. Indirdiginiz dosya bozuk olabilir. Oyun orijinal ise (düsük ihtimal) o zaman baska.
Yüzde 68'de yene aynı hatayı verdi
Sorunu çözdüm artık gerek kalmadı. Antivirüsü 1 saatliğine kapatmıştım galiba süresi dolduğu için geri açıldı şimdi süreyi uzatıp kurulumu yaptım. Visual'leri indirdim ve şuan cayır cayır oynuyorum.Ekran görüntüsü paylasin lütfen. Eger dosya cikarma esnasinda bu hatayi veriyorsa yetertli RAM veya HDD alani olmayabilir. Ya da antivirüs yazilimi yüklemeyi engelliyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.