Microsoft Visual C++ programlarından bir tanesinin boyutu gözükmüyor

10 yıldır bilgisayar kullanıyorum hiç bilgisayar yakan veya patlatan virüs görmedim sadece işletim sistemini çökertebilir onu da bir şekilde hallediyorsun.

Olmaz. Arkadaşın dediği gibi dert etmeyin kullanımı, hata olursa diye buradayız biz.
Sağolun hocam .
10 yıldır bilgisayar kullanıyorum hiç bilgisayar yakan veya patlatan virüs görmedim sadece işletim sistemini çökertebilir onu da bir şekilde hallediyorsun.
Hocam daha çok bilgilerimin hesaplarımın çalınmasından endişe duyuyorum.

Sağolun hocam .

Hocam daha çok bilgilerimin hesaplarımın çalınmasından endişe duyuyorum.

Hesaplarınıza 2 faktörlü kimlik doğrulaması ekleyin Google'ın böyle bir desteği var e-Devletin bile var e-Anahtar diye kuruyorsun sana 30 saniyede bir şifre gönderiyor o olmadan şifre olsa bile giriş yapamıyorlar bu tür şeyleri aktif ederseniz kolay kolay birşey olmaz. Tabi 2 faktörlü kimlik doğrulaması desteği olmayan sitelerde var bunlar için güçlü bir şifre kullanın kafanız rahat olur sürekli düşünmek zorunda kalmazsınız.
Buraya daha fazla mesaj girmeyelim ceza alacağız.

Google 2 adımlı doğrulama
E-devlet 2 adımlı doğrulama

Merhaba. Beni etiketlemişsiniz, şimdi gördüm. Bu tarz ufak tefek Visual C++ paketleri hatalarında silip tekrar kurmaktan çekinmeyin. Hepsini tümden silip kurmanıza da gerek yok. En güncel paketlere buradan ulaşabilirsiniz:

Hocam başka arkadaşlar yardım etti bile. Teşekkür ederim yine de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…