Olmaz. Arkadaşın dediği gibi dert etmeyin kullanımı, hata olursa diye buradayız biz.Hocam indi teşekkür ederim ama bir sıkıntı var. Eskiden 13 tane Visual C++ programı vardı şuan 12 tane var. Sıkıntı olur mu?
Olmaz. Arkadaşın dediği gibi dert etmeyin kullanımı, hata olursa diye buradayız biz.Hocam indi teşekkür ederim ama bir sıkıntı var. Eskiden 13 tane Visual C++ programı vardı şuan 12 tane var. Sıkıntı olur mu?
10 yıldır bilgisayar kullanıyorum hiç bilgisayar yakan veya patlatan virüs görmedim sadece işletim sistemini çökertebilir onu da bir şekilde hallediyorsun.Çok haklısınız hocam bunun ben de farkındayım. Bir kere virüs bulaşınca korku sardı şuan hala kalıntısı var mıdır diye endişeleniyorum ve gereksiz paranoya yapıyorum. Zaten bu dönemde bilgisayar almak çok da kolay değil kötü bir şey olursa ne yapacağımı bilmiyorum.
Sağolun hocamOlmaz. Arkadaşın dediği gibi dert etmeyin kullanımı, hata olursa diye buradayız biz.
Hocam daha çok bilgilerimin hesaplarımın çalınmasından endişe duyuyorum.10 yıldır bilgisayar kullanıyorum hiç bilgisayar yakan veya patlatan virüs görmedim sadece işletim sistemini çökertebilir onu da bir şekilde hallediyorsun.
Sağolun hocam.
Hocam daha çok bilgilerimin hesaplarımın çalınmasından endişe duyuyorum.
Hocam başka arkadaşlar yardım etti bile. Teşekkür ederim yine deMerhaba. Beni etiketlemişsiniz, şimdi gördüm. Bu tarz ufak tefek Visual C++ paketleri hatalarında silip tekrar kurmaktan çekinmeyin. Hepsini tümden silip kurmanıza da gerek yok. En güncel paketlere buradan ulaşabilirsiniz:
![]()
Latest supported Visual C++ Redistributable downloads
This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages.docs.microsoft.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.