Microsoft Visual c++ runtime library hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Akçadağ

Hectopat
Sadece bunun için bilgisayarıma format attım, gene aynı hatayı almaya devam ediyorum.
Bilgisayara format attığım için oyunu tekrardan yüklemem gerekiyor, "indir"tuşuna bastığımda da aşağıdaki resimdeki uyarı karşıma çıkıyor. Şimdiden teşekkürler.
Ekran Alıntısı.PNG

O zaman 1909 Windows ISO yu USB ye yazarak temiz kurulum yap ardından vcredist yükle. Şuradaki konuda windows aracıyla güncel Win10x64 ISO indirmeyi anlattım o şekilde indir. Sadece indirme işlemi için o konuyu oku kurulumu o konuya bakarak yapma çünkü idepad için kurulumu anlattım orada. Güncel 1909 Win10x64 indirip kurduğunda direk Windows update ile güncellemeleri al ve sonra vcredist sürümlerini yükle. En son da bu siteden Directx yükle sorunun çözülür diye tahmin ediyorum.

O zaman 1909 Windows ISO yu USB ye yazarak temiz kurulum yap ardından vcredist yükle. Şuradaki konuda windows aracıyla güncel Win10x64 ISO indirmeyi anlattım o şekilde indir. Sadece indirme işlemi için o konuyu oku kurulumu o konuya bakarak yapma çünkü idepad için kurulumu anlattım orada. Güncel 1909 Win10x64 indirip kurduğunda direk Windows update ile güncellemeleri al ve sonra vcredist sürümlerini yükle. En son da bu siteden Directx yükle sorunun çözülür diye tahmin ediyorum.
sorunum çözülmedi :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı