Microsoft, Windows 10 21H2 Kullanıcılarını Zorla 22H2’ye Yükseltecek

22H2 Moment 2 güncellemesi sadece Windows 11'e yaradı. Windows 10'a hiç iyileştirme getirmediler. Getirselerdi elle güncellerdim.
Bence 10'a artık iyileştirmeye pek gerek yok. İyi durumda zaten. 11'de gerek vardı. Şu an 11 bence baya güzel oldu. Eski laptopumda da yeni laptopumda da 10 ile 11 arasında hız farkı hissetmiyorum.

Eki Görüntüle 1777463
Microsoft, Windows 10 21H2 için yaklaşan destek sonu (EOS) tarihi hakkında yeniden bir hatırlatma yayınladı. Şirket, 16 Kasım 2021 tarihinde 21H2 sürümüne desteğini keseceğini belirtmişti. Nihayet 13 Haziran 2023 tarihinde 21H2 hizmetine son verilecek. Bu Windows 10 21H2'nin artık kalite güncellemelerini veya Salı Yaması gibi kritik güvenlik güncellemelerini almayacağı anlamına geliyor. Windows mesaj Merkezi panosuna […]

Devamı: Microsoft, Windows 10 21H2 Kullanıcılarını Zorla 22H2’ye Yükseltecek
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Umurumda değil Windows 7'yi de 8 de zaten zorla kullandırtmadılar şu an 21 sürümdeyim Windows 10 son sürümü çok kötü olduğu için hiçbir şekilde güncellemem.

• Genelde güncellemeler başarısız oluyor bu nedenden dolayı sistem bootloopa giriyor birkaç kereliğine.
  • Yüzde kaç olduğunu söylüyor lakin saniyede ne kadar indiğini veya toplam güncelleme boyutunu göstermediğinden dolayı bazen yüzde doksandokuzda tıkalı kaldığında neyde sorun var öğrenemiyorsun.
  • Güncellemeleri (hem sistem özellikleri kısmından, hem Update sekmesinin kendisinden hem de servislerden) devre dışı bıraktığın halde kendini açıyor ve yetmezmiş gibi güncellemeleri ve bir kez daha yetmezmiş gibi sürücüleri kuruyor.
  • Bilgileri Microsoft ile paylaşıyor.
  • Zorla sürüm yükseltiyor.
Son kullanıcıların yaşadığı sorunları açıkladım işin arka tarafında daha çok fazla soruna sahip iğrenç bir hizmet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı