Elle güncelliyorum. Windows katologtan indiriyorum bir iki hizmeti geri yüklüyorum. Güncelleyi yapıp, geri siliyorumSon kullanıcıların yaşadığı sorunları açıkladım işin arka tarafında daha çok fazla soruna sahip iğrenç bir hizmet.
- Genelde güncellemeler başarısız oluyor bu nedenden dolayı sistem bootloopa giriyor birkaç kereliğine.
- Yüzde kaç olduğunu söylüyor lakin saniyede ne kadar indiğini veya toplam güncelleme boyutunu göstermediğinden dolayı bazen yüzde doksandokuzda tıkalı kaldığında neyde sorun var öğrenemiyorsun.
- Güncellemeleri (hem sistem özellikleri kısmından, hem Update sekmesinin kendisinden hem de servislerden) devre dışı bıraktığın halde kendini açıyor ve yetmezmiş gibi güncellemeleri ve bir kez daha yetmezmiş gibi sürücüleri kuruyor.
- Bilgileri Microsoft ile paylaşıyor.
- Zorla sürüm yükseltiyor.
1- İki seneleik bir laptop'a sahibim ve BİR kez olsun güncellemelerin başarısız olduğunu görmedim. Bootloop hiç yaşamadım.Son kullanıcıların yaşadığı sorunları açıkladım işin arka tarafında daha çok fazla soruna sahip iğrenç bir hizmet.
- Genelde güncellemeler başarısız oluyor bu nedenden dolayı sistem bootloopa giriyor birkaç kereliğine.
- Yüzde kaç olduğunu söylüyor lakin saniyede ne kadar indiğini veya toplam güncelleme boyutunu göstermediğinden dolayı bazen yüzde doksandokuzda tıkalı kaldığında neyde sorun var öğrenemiyorsun.
- Güncellemeleri (hem sistem özellikleri kısmından, hem Update sekmesinin kendisinden hem de servislerden) devre dışı bıraktığın halde kendini açıyor ve yetmezmiş gibi güncellemeleri ve bir kez daha yetmezmiş gibi sürücüleri kuruyor.
- Bilgileri Microsoft ile paylaşıyor.
- Zorla sürüm yükseltiyor.
Güncel olmak iyidir hocam. Niye tepki aldı bu kadar anlamadım.
Ek olarak AMD.Hala topluluk güncellemesi hatası alıyorum 3 kez format attım
Eki Görüntüle 1778119
Ne güzel bir pencere öyle değil mi?
Daha Ntkernel kullanılıyor adamlar illa güncellemeye çalışıyorlar uygulamalar düzgün çalışmıyor zaten neden zorluyorlar ki?
Her zaman iyi olmaz. NVIDIA'nın yeni sürücüleri mesela![]()
531.79 kullanıyorum oyun oynamadım şu ana kadar ne sıkıntısı var yeni sürücü mu beklemeliyiz?Her zaman iyi olmaz. NVIDIA'nın yeni sürücüleri mesela.
531.79 kullanıyorum oyun oynamadım şu ana kadar ne sıkıntısı var yeni sürücü mu beklemeliyiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.