Microsoft, Windows 10 21H2 Kullanıcılarını Zorla 22H2’ye Yükseltecek

Elle güncelliyorum. Windows katologtan indiriyorum bir iki hizmeti geri yüklüyorum. Güncelleyi yapıp, geri siliyorum .

1- İki seneleik bir laptop'a sahibim ve BİR kez olsun güncellemelerin başarısız olduğunu görmedim. Bootloop hiç yaşamadım.

2- Güncelleme sürecini ve ne kadar kaldığını güzel bir şekilde göstermekten aciz, haklısınız. Ona güvenip plan yapamıyoruz. Ancak bu Windows ile alakalı bir şey. Dosya taşıma yaparken bile bana göre atmasyon sayılar veriyor.

3- Güncellemeleri o kadar kolay kapatamamak da bilinçli bir olay çünkü bu işi bilen veya bilmeyen herkes basit bir şekilde güncellemeleri kapatırsa zararlılara açık hâle gelir ve bu da Microsoft için kötü bir algı imajı olur.

4- Bilgileri paylaşması her şeyde olduğu gibi bunda da var. Zaten bu yüzden ücretsiz kullanıyorsunuz neredeyse.

5- Nadiren zorla sürüm yükseltir. Nedeni de 3. maddemle doğrudan ilişkili diyebilirim.

Hala topluluk güncellemesi hatası alıyorum 3 kez format attım

Ne güzel bir pencere öyle değil mi?
Daha Ntkernel kullanılıyor adamlar illa güncellemeye çalışıyorlar uygulamalar düzgün çalışmıyor zaten neden zorluyorlar ki?

Güncel olmak iyidir hocam. Niye tepki aldı bu kadar anlamadım.

Her zaman iyi olmaz. NVIDIA'nın yeni sürücüleri mesela

Son düzenleme:
Ek olarak AMD.

Zorlamadıkları bi' bu kalmıştı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…