Microsoft: “Windows 10 İçin En İyi Tarayıcı Edge 91”

Her zaman Google kullanırım ama eskiden tek sebep için farklı tarayıcı kullanıyordum Google 3D oyun desteklemiyor lanet olsun. He tarayıcıya gelirsek Opera GX daha hızlı geliyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne sorun yaşadın? Arama motoru değiştiremedim demişsiniz bu kendi suçunuz ayarlardan kolayca değiştiriliyor.
Boş boş eleştiri yapmayın. Çoğu tarayıcıdan hızlı ve hafif çalışıyor , Chrome gibi bilgisayarı öksürtmüyor.

Değiştirmedim demedim! Dikkatli okuyun bence. Kastığı için değiştiremedim. O kadar bilgisiz olduğumu sanmıyorum. Okumadan boş boş eleştiri yapmayın.

Opera kullanıyordum fakat "verileriniz satılıyor" muhabbetinin doğru olup olmadığı belli olmasa da Google Chrome'a geçtim ve uzun zamandır da kullanıyorum.

Edge ve Opera da Chromium kullanıyor zaten.

Yakında Brave'i deneyeceğim.

Edge'i ilk kurduğumda Yandex'i arama sağlayıcı olarak ayarlaması dışında oldukça memnunum. Chrome altyapısına geçtiğinden beri kullanıyorum, beni bir kere bile üzmedi.

Özellikle PDF okumak için en iyi tarayıcı diyebilirim. MacOS'ta da gayet iyi çalışıyor.

Hocam değiştirebiliyorsunuz Yandex'i bu bir problem değil bence.

Edge'i ilk kurduğumda Yandex'i arama sağlayıcı olarak ayarlaması dışında oldukça memnunum. Chrome altyapısına geçtiğinden beri kullanıyorum, beni bir kere bile üzmedi.

Özellikle PDF okumak için en iyi tarayıcı diyebilirim. macOS'ta da gayet iyi çalışıyor.
PDF özelliği gerçekten çok iyi. Üzerine yazı yazmam gerekiyordu bu yüzden hep kullanırım.

Ne sorun yaşadın? Arama motoru değiştiremedim demişsiniz bu kendi suçunuz ayarlardan kolayca değiştiriliyor.
Boş boş eleştiri yapmayın. Çoğu tarayıcıdan hızlı ve hafif çalışıyor , Chrome gibi bilgisayarı öksürtmüyor.
Maalesef sizin gibi forumda %10'luk bir kısım var.
Evet, Arama motoru değiştiriliyor. Ben Yandex'ten Bing'e geçtim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı