Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba, elektronik firmamız üzerinden yaptığımız bilgisayar satışları için toplu olarak lisans hizmeti satın almıştık. İhtiyaç fazlamız olan 300 adet lisansı satışa çıkarıyoruz. Lisans anahtarlarını ayarlar > sistem > hakkında kısmından aktif edebilirsiniz. Lisanslar anakartınız ile bütünleşir ve ilerleyen zamanlarda format atarsanız lisans aktif olarak devam eder. Tek bir bilgisayar için kullanabilirsiniz.

Fiyat: 20 TL

Ödemeyi aşağıdaki hesaba gönderdikten sonra dekontunuzu bagdu72@gmail.com adresine mail olarak gönderiniz. Gönderdiğiniz mail adresine lisans kodunuz gönderilecektir. Lisans kodunuzda bir problem olması durumunda ücretiniz iade edilecektir.

Çalışma Saatlerimiz: 9.30-18 arasındadır.

Hesap bilgileri:

TR16 0011 1000 0000 0046 8644 12
Hesap sahibi: Muhammed Zilan Bağdu
Banka adı: QNB Finansbank
İninal ile ödemeniz mevcut mu? Sistem toplayacağım lisans anahtarına ihtiyacım olacak.

Merhaba ininal hesabım mevcut değil ancak verdiğim hesaba transfer sağlayabilirsiniz.
Merhaba. Waiskod isimli sahibinden üyeliği size mi ait acaba ? Oradan almak istiyorum da ben.

Merhaba. Waiskod isimli sahibinden üyeliği size mi ait acaba ? Oradan almak istiyorum da ben.
Merhaba, bahsettiğiniz kullanıcı adı ile ilişkim bulunmamaktadır. Sahibinden sitesi üzerinden bu gün açtığım ilan henüz aktif edilmemiştir.

Merhaba, bahsettiğiniz kullanıcı adı ile ilişkim bulunmamaktadır. Sahibinden sitesi üzerinden bu gün açtığım ilan henüz aktif edilmemiştir.
Onu bekliyorum ben. :) Umarım Stokta kalır.
Sahibinden.com üyeliği ne durumda hocam ?

Son düzenleme:
Onu bekliyorum ben. :) Umarım Stokta kalır.
Sahibinden.com üyeliği ne durumda hocam ?
Sahibinden sitesinde farklı kategorilerde açılmış çok sayıda ilan mevcut ancak benim ilanım ısrarla kabul edilmiyor. Yazılım > yazılım kategorisinde ilan açmamı istiyorlar fakat o kategoride GET satış sistemi desteklenmiyor. Denemeye devam ediyorum ancak yeni açılacak ilanlar için durum zor görünüyor.

Düzenleme:

İlanı şu şekilde yayınlamayı başardım.

EFT dışında sahibinden üzerinden almak isteyen arkadaşlar linkteki ilandan alım yapabilirler.

@Mehmet Ali Caliskan

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı