Microsoft: Windows 11 2022’de Daha Sorunsuz ve Hızlı Olacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Microsoft, 2022 yılında yeni işletim sisteminin performansına ve sorunlarına daha fazla odaklanacak. Windows 11 bildiğiniz gibi temel kullanıcı arayüzü bileşenleri için WinUI kullanıyor. Geri Bildirim Merkezi ve sosyal medya platformlarında kullanıcılar ise Windows 11‘de WinUI veya XAML UI öğelerini kullanırken performans sorunları yaşadıklarını dile getiriyor. Örneğin Windows Dosya Gezgini WinUI tabanlı yeni bir komut çubuğu […]

Devamı: Microsoft: Windows 11 2022’de Daha Sorunsuz ve Hızlı Olacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Geliştirmeleri ve özelleştirilmeli bence. Şu anda kullanıyorum ve memnunum Önemli olan da bu sanırsam. Kullanıcının memnun olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft düşük sistemler için güncel bir işletim sistemi yapsa ne güzel olurdu. 2013'den kalma Windows 8.1 ile uğraştırmazdı benim gibileri.

Veya eski sürümlerin desteğini kesmeseler. 7'den 10'a kadar kalsa hep. Hepsi farklı amaçlara hizmet ediyor çünkü. 10 genelde oyun oynayanlara, 8.1 dokunmatik cihazlara, 7 düşük donanımlı cihazlarda tercih ediliyor. 11'i de hiç çıkartmazlardı ve 10 üzerine eklemeler yapmaya devam ederlerdi.

Asla Linux veya macOS stabilitesine ulaşamayacaksın Microsoft.

Benim sistemim yetse bile Windows 11'e geçmem. Windows 10 daha stabil. Kısayolları daha fazla(görev çubuğu için). Ben bir defa deniyim diye geçtim. Görev yöneticisini açmak bile çok uzun sürüyor.

CTRL+Shift+ESC kısayolunu kaldırmışlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…