Kaçak değil. Microsoft diyerek kaçak diye kılıf uyduruyor. İstemeseler bu kaçak olarak adlandırılan keyler zaten piyasada olmaz.Kaçak keyler herhalde yoksa resmi Windows, çok pahalı bir işletim sistemi.
Kaçak değil. Microsoft diyerek kaçak diye kılıf uyduruyor. İstemeseler bu kaçak olarak adlandırılan keyler zaten piyasada olmaz.Kaçak keyler herhalde yoksa resmi Windows, çok pahalı bir işletim sistemi.
Ben de W7'de slui.exe yi siliyorum bedava. Gene en masrafsızı W7.Ben 19 TL'ye hallettim. 2 aydır sorun yok devam.(OEM key)
slui.exe silindikten sonra etkinleştirme istemiyor mu? O da iyiymiş.Ben de W7'de slui.exe yi siliyorum bedava. Gene en masrafsızı W7.
30 günlük geri sayım bitince hesap makinesini falan açınca lisansla ilgili pencere çıkıyordu. Siyah masaüstü arka planından ve yanılmıyorsam saat başı ekrana gelen lisans uyarısından kurtuluyorsun.slui.exe silindikten sonra etkinleştirme istemiyor mu? O da iyiymiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.