Microsoft Windows 11 lisansı neden bu kadar pahalı?

• Konuyu başlatan 641429
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.122
10, 11 nasıl aynı key oluyor? 10'u alırsan 11'de çalıştırabilir misin ki? Microsoft'dan nasıl destek alıyoruz açabilir misin?

Microsoft 11 diye key çıkartmadı,
10 key 10/11 etkinleştirir.
10 olan PClere de zaten 11 yükseltmesi verdi.
Yüzlerce etkinleştirme yaptık farklı forumlarda.

O tarz siteler bildiğim kadarıyla şirketlere verilen lisansları satıyorlar. Bir de çalıntı kartla alıp satanlarda var diyenler de var. Bu da tam olarak microsoft'un desteklediği yöntem değil diye biliyorum. Eğer keylerde bir sorun yaşarsanız yardımcı olmazlar muhtemelen.

O tarz siteler bildiğim kadarıyla şirketlere verilen lisansları satıyorlar. Bir de çalıntı kartla alıp satanlarda var diyenler de var. Bu da tam olarak microsoft'un desteklediği yöntem değil diye biliyorum. Eğer keylerde bir sorun yaşarsanız yardımcı olmazlar muhtemelen.
Yani ne gibi sorun yaşanabilir? Etkinleştirdim sorunsuz bir şekilde etkinleştirildi uzun zaman oldu alalı halen bir sorun yok.

Yani ne gibi sorun yaşanabilir? Etkinleştirdim sorunsuz bir şekilde etkinleştirildi uzun zaman oldu alalı halen bir sorun yok.
Lisans iptali dışında bir sorun yaşamazsınız. Fakat lisans iptalini daha önce hiç duymadım. Bu saatten sonra da edeceklerini zannetmiyorum. Yıllardır olan ve bir çok bilgisayarda kullandığım hwidgen bile engellenmedi daha.

@alp15eren
El

Sonuçta;
5000TL Microsoft'tan alınan,
250TL'ye sitelerden alınan
Bedava internetten alınan keyler sonuçta aynı işi yapıyor.
İstersen hesaba bağla.
Bedava olan keyleri satıcılarda satabiliyor😁
Forumda bir arkadsın keyi öyleydi.
Son 5 karakterden arastırınca Free key olduğu ortaya çıktı.

@alp15eren
El

Sonuçta;
5000TL Microsoft'tan alınan,
250TL'ye sitelerden alınan
Bedava internetten alınan keyler sonuçta aynı işi yapıyor.
İstersen hesaba bağla.
Bedava olan keyleri satıcılarda satabiliyor😁
Forumda bir arkadsın keyi öyleydi.
Son 5 karakterden arastırınca Free key olduğu ortaya çıktı.
Free-Key crack yoluyla olmuyor mu? Microsoft, o lisansı büyük ihtimal ''Microsoft imzalı'' kafasıyla satıyor ki bu kadar fahiş fiyat koyuyor.

Lisans iptali dışında bir sorun yaşamazsınız. Fakat lisans iptalini daha önce hiç duymadım. Bu saatten sonra da edeceklerini zannetmiyorum. Yıllardır olan ve birçok bilgisayarda kullandığım hwidgen bile engellenmedi daha.

2014'ten beri kullanıyorum, hiç sorun yasayan gormedim.
Yüzlerce etkinleştirme yaptığımız halde.
Aynı OEM ile 6 PC
Aynı Retail ile 14 PC

Free-Key crack yoluyla olmuyor mu? Microsoft, o lisansı büyük ihtimal "Microsoft imzalı" kafasıyla satıyor ki bu kadar fahiş fiyat koyuyor.

Crack olmuyor, Microsoft etkinleştirmeyi arayarak etkinleştiriyorsun,
Key geçersiz ise sana “onay kimliği” vermiyor zaten.

O tarz siteler bildiğim kadarıyla şirketlere verilen lisansları satıyorlar. Bir de çalıntı kartla alıp satanlarda var diyenler de var. Bu da tam olarak Microsoft'un desteklediği yöntem değil diye biliyorum. Eğer keylerde bir sorun yaşarsanız yardımcı olmazlar muhtemelen.

Dediğin doğru,
Elde edilişi etik olarak sorgulanır.
Ama sonuçta aynı işi yapıp, hesabada bağlayabiliyorsun.
Microsoft bunları tespit eder mi eder,
Ama bireysel yonunde Microsoft'un fazla bir beklentisi yok strateji olarak,
Sonuçta son kullanıcı aynı zamanda kurumsalda da kullanıcı oluyor.
Microsoft asıl burada kurumsal ve ofisten yılda milyarlarca USD kazanırken, bireyselde de pazar hakimiyetini pekiştiriyor.
Unutmayalım, zamanında crackli Windows'ları bile Windows 10'a yükseltti.

Son düzenleme:
2014'ten beri kullanıyorum, hiç sorun yasayan gormedim.
Yüzlerce etkinleştirme yaptığımız halde.
Aynı OEM ile 6 PC
Aynı Retail ile 14 PC

Crack olmuyor, Microsoft etkinleştirmeyi arayarak etkinleştiriyorsun,
Key geçersiz ise sana “onay kimliği” vermiyor zaten.

Dediğin doğru,
Elde edilişi etik olarak sorgulanır.
Ama sonuçta aynı işi yapıp, hesabada bağlayabiliyorsun.
Microsoft bunları tespit eder mi eder,
Ama bireysel yonunde Microsoft'un fazla bir beklentisi yok strateji olarak,
Sonuçta son kullanıcı aynı zamanda kurumsalda da kullanıcı oluyor.
Microsoft asıl burada kurumsal ve ofisten yılda milyarlarca USD kazanırken, bireyselde de pazar hakimiyetini pekiştiriyor.
Unutmayalım, zamanında crackli Windows'ları bile Windows 10'a yükseltti.
Crack oluyor bir müddeti var. Konu key'in geçersiz olup olmaması değil, konu Microsoft'da satılan key bu kadar pahalıyken normal sitelerde satılan key'ler neden ucuz? Bunu bundan ayıran bir şey olmalı o da dediğim gibi ''Microsoft imzalı'' pazarlama stratejisi ile satıyorlar. Dediğin gibi hepsi aynı işlevi görüyor.

Crack oluyor bir müddeti var. Konu Key'in geçersiz olup olmaması değil, konu Microsoft'da satılan key bu kadar pahalıyken normal sitelerde satılan Key'ler neden ucuz? Bunu bundan ayıran bir şey olmalı o da dediğim gibi "Microsoft imzalı" pazarlama stratejisi ile satıyorlar. Dediğin gibi hepsi aynı işlevi görüyor.

Crack olması için script te lotto8CC gibi vekil sunucu üzerinden bağlanma veya loader.exe çalıstırman gerek.
Crack yaptığın da PC etkin görünür, sağlamasını yapmak için;
Ara Microsoft etkinleştirmeyi, ver “donanım kimliği”ni,
Kabul olursa sana “onay kimliği verecek mi?
O zaman her şey belli olur.
0 PC bulabilsem FreeDOS deneyeceğim ama yok.
Bu keyler genelde Çin'deki PC üreticilerine verilen keylerdir.
Bunlar bir sekilde piyasaya düsüp oradan paylasılıyor.
Çin forumlarında bolca bulunur😁
TR de satanlarda ya fake ya da Kıbrıs'ta adres gösteren firmalardır.
Normalde bunların Microsoft veya partner haricinde satmaları yasak zaten.

10, 11 nasıl aynı key oluyor? 10'u alırsan 11'de çalıştırabilir misin ki? Microsoft'dan nasıl destek alıyoruz açabilir misin?
windows 10 keyi 11 de çalışır gir hiçbi sorun olmaz microsoft ucundan kar elde etmeye çalışıyo bi kaç enayi düşürsem yeter gibi sanırım çünkü hiçbi fark göremedim bende doğru olduğunu bildiğim bi bilgi var bu pinlerin bukadar ucuz olduğunu biliyolar ancak windows 11 in popileritesi azalmasın diye el atmıyolar bu pinlerin çoğu veri sızıntısından kaynaklı gelen çinden ucuz pinler ama microsoftun kendi sitesinden al yada sağlamlisansdan al farketmiyo

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı