Microsoft Windows yanıt vermiyor

20iq lolplayer

Femtopat
Katılım
17 Kasım 2023
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarı açtığımdan beri Windows kısayolları ve görev çubuğunu kullanamıyorum, böyle bir hata veriyor bir çözümü var mıdır?
 

Dosya Ekleri

  • resim_2024-04-18_204001963.png
    resim_2024-04-18_204001963.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 22
Bilgisayarı açtığımdan beri Windows kısayolları ve görev çubuğunu kullanamıyorum, böyle bir hata veriyor bir çözümü var mıdır?

Windows 10 da önemli dosyalar silmişsin/değiştirmişsin/zarar vermişsin format atman lazım.
 
Bilgisayarı açtığımdan beri Windows kısayolları ve görev çubuğunu kullanamıyorum, böyle bir hata veriyor bir çözümü var mıdır?

Windows+Shift+ESC basıp görev yöneticisinde ayrıntılarda explorer.exe yi görevi sonlandır sol üstdeki dosya ya bas yeni görevi çalıştır de explorer.exe yaz yeniden belki düzelebilir.
 
Yukarıda yazdığım gibi durup dururken oldu, oynadığım birkaç oyun dışında bilgisayarda dosya namına bir şey bulunmuyor zaten.

Hiç crackli dosyalar vs. yükledin mi belki bir virüs vs. bulaşmıştır

  • Bilgisayarda yönetici olarak oturum açın. Yönetici hesabınız yoksa bir hesap oluşturabilirsiniz.

    Windows'da yerel kullanıcı veya yönetici hesabı oluşturma
  • Görev çubuğundaki Arama kutusuna msconfig yazın ve sonuç listesinden Sistem Yapılandırması'nı seçin.

    Arama sonucu - Sistem Yapılandırması


    Önemli: Bilgisayar bir ağa bağlıysa, ağ ilkesi ayarları bu adımları uygulamanızı engelleyebilir. Bir Microsoft destek mühendisinin yönergeleriyle bilgisayardaki gelişmiş önyükleme seçeneklerini değiştirmek için yalnızca Sistem Yapılandırması yardımcı programını kullanın. Sistem Yapılandırması yardımcı programının kullanılması bilgisayarı kullanılamaz hale getirebilir.
  • Sistem Yapılandırması'nın Hizmetler sekmesinde Tüm Microsoft hizmetlerini gizle'yi ve ardından Tümünü devre dışı bırak'ı seçin. Uygula'yı seçin.

    Sistem Yapılandırması - Hizmetler sekmesi - Tüm Microsoft hizmetlerini gizle onay kutusu işaretli - Tümünü devre dışı bırak
  • Sistem Yapılandırması'nın Başlangıç sekmesinde Görev Yöneticisini Aç'ı seçin.

    Sistem Yapılandırması - Başlatma sekmesi - Görev Yöneticisi'ni aç düğmesi
  • Görev Yöneticisi'ndeki Başlangıç sekmesindeki her Etkin başlangıç öğesi için öğeyi ve ardından Devre Dışı Bırak'ı seçin. (Hangi öğelerin Devre Dışı bırakıldığını takip edin. Bunu daha sonra bilmeniz gerekir.)

    Görev Yöneticisi - Başlangıç sekmesi
  • Görev Yöneticisi'ni kapatın.
  • Sistem Yapılandırması'nın Başlangıç sekmesinde Tamam'ı seçin. Bilgisayarı yeniden başlattığınızda, temiz bir önyükleme ortamında olur. Uygulamanızı yüklemek, kaldırmak veya çalıştırmak için sorun giderme adımlarını izleyin. Bilgisayarınız temiz önyükleme ortamındayken geçici olarak bazı işlevleri kaybedebilir. Temiz önyükleme sorun giderme ve sürdürme işlevselliğinden sonra bilgisayarı normal şekilde başlayacak şekilde sıfırlayın .


    kaynak: Microsoft Support
 

Geri
Yukarı