Microsoft Windows'u eleştirelim

Onuda bırak istediği antivirüs firmasını satın alıp direk Windows'un içine gömse de olur.
Aynen hocam, şu an Windows'daki virüs problemi dünyada her yıl kim bilir kaç yüz milyar dolar zarara yol açıyor. Adamlar resmen bizi indirip kullanın ama güvenliğinize karışmayız diyorlar.
 
Gelin kabul edelim. Çoğumuzun 95 veya XP'den beri sevdiği bu Microsoft Windows'u az çok seviyoruz. Elbette saçma sapan olayları var.
Özellikle NT sürümünün 7'den beri aynı kalması gibi. Ama XP ve 7'den sonraki en iyi sürümün 11 olduğu hakkında hem fikir olabiliriz. Biliyoruz ki hala mantıken 10 kullanıyoruz fakat 10.1 mantığı ile düşünsek bile 11 hayli hayli iyi geldi. Tasarımı iyi, yeni CPU önceliklendirme mimarisi iyi. Fast Theme Accelerator mimarisi gayet iyi. Önceki Windows sürümlerine göre özellikle hız bakımından bu derece gelişmeleri beni mutlu etti. Çoğumuz Windows kullanarak işimizi yapıyoruz, Windows kullanarak oyunlarımızı oynuyoruz. Umarım geriye kalan saçmalıklardan da kurtarılıp 2022'de güzel bir Windows 11 22H1 görürüz.
 
Daha yeni defender bey sağolsun arkada tarama patlattığı için ETS 2'im çöktü. Mikrofost'a sinirimi şuan açıklayamam. Anlatılmaz, yaşanır.
 
GNU/Linux hakkinda neredeyse hiçbir bilgin olmadigi belli. Tonlarca uygulamanin destegi var. Gunluk hayatta en kucuk sorun yasamadan kullanıyorum.

Benim kullandığım uygulamaların ve oyunların desteği yok evet Linux kullanmıyorum ama benim oynadığım oyunlar yüklediğim programların Linux desteği yok olsa denerdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı