Microsoft yetkilisinden Windows 11 açıklaması

purpple_knight

Zeptopat
Katılım
16 Haziran 2021
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yanlış bilgi
Merhaba,

Topluluklarda, forumlarda, bloglarda ve birçok sosyal medya platformunda "Windows 11" adında gelecek bir Windows sürümü ile ilgili söylentiler dolaşmaktadır. Müşterilerimizin ve kullanıcılarımızın birçoğu, Windows 11'in Windows 10'un halefi olacağına inanıyor. Buna istinaden aldığımız geri bildirimler ve sorular sebebiyle yabancı Microsoft topluluk forumlarında yapılan açıklamalar sonucunda Türk Microsoft topluluk forumunda da açıklama yapma gereği bulduk.
Ancak bilinmelidir ki, Windows 11 adında bir işletim sistemi bulunmamakta ve Windows 10'un halefini yayınlama planımız şu zamana kadar hiç olmamıştır.
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 gibi farklı Windows sürümleri bulunmaktaydı ve her Windows sürümünde yeni özellikler ve iyileştirmeler yapılmaktaydı. Bunun yanı sıra Windows XP, Windows Vista ve Windows 7'de gördüğümüz hizmet paketleri (service pack) adı verilen güncelleme dağıtım hizmetiyle Windows'unuzun en son kararlı sürümüne yükseltme yapabiliyordunuz. Ancak, Windows 10'un yayınlanması her şeyi değiştirdi ve hizmet paketleri de böylelikle sona ermiş oldu.
Windows 10 işletim sistemi Windows'un en son sürümüdür ve düzenli güvenlik, iyileştirme ve özellik güncelleştirmelerine sahip olmasının yanı sıra sürüm yükseltme konseptlerine sahiptir. Windows 10'un her yeni yapısında ve derlemesinde yeni özellikler ve geliştirmeler olmaktadır ve Windows 10'u düzenli olarak güncelleştiriyorsanız ya da Windows 10'un yayınlanan her sürümüne yükseltme yapıyorsanız, her derlemede göze çarpan önemli özellikleri ve iyileştirmeleri fark etmişsinizdir ve bu, Windows 10'un temel modelidir.
Bu nedenle, Windows 10 için devamlı sürüm güncelleştirmeleri ve iyileştirmeleri yapılmakta olup, belirli aralıklarla önemli derleme güncelleştirmeleri yayınlanmaktadır.
Windows 10, Windows ürününün son sürümüdür ve bu asla değişmeyecektir. Bu nedenle, "Windows 11" içerikli haberlere veya söylentilere ya da paylaşımlara itibar etmemenizi öneririz.

Açıklama
 
Modlar neden yanlış bilgi uyarısı vermiş? Adam sadece bir sitedeki yazıyı kaynağıyla paylaşmış suçu yok ki?

Neyse. Ben birisini görmüştüm aka.ms/windows11 direk Microsoft'un sitesine atıyor. Ve bu sadece gönüllü bir moderatör. Ondan gelecek demişti.
Dikkat ederseniz, tarihin 27 Kasım 2020 olduğunu göreceksiniz.
Son güncelleştirme Haziran 17, 2021'de yazıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı