Siteye fiber altyapı getirmek için neler yapılabilir?

Rica ederim hocam. Umarım olumlu sonuçlar alırsınız.
Sorabilirsiniz tabii. Bildiğim bir şeyse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
@Dejuf hocam dilekçede muhattap kısmına kimi yazmak gerekiyor. Hat sahibi ve ev sahibi babam kendimi vekil tayin edersem sıkıntı yaşar mıyım sence 18 yaşından büyüğüm bu arada

@Dejuf hocam dilekçede muhattap kısmına kimi yazmak gerekiyor. Hat sahibi ve ev sahibi babam kendimi vekil tayin edersem sıkıntı yaşar mıyım sence 18 yaşından büyüğüm bu arada
Ben kendi dilekçemde kendimi yazmıştım. Ev sahibi değilim ama hat sabihi benim. Siz de kendinizi yazabilirsiniz. Hat veya ev sahibinden ziyade kimle muhattap olunması gerektiğini belirten bir ifade o. Süreçle ilgilenecek şahsı yazmak daha mantıklı olur.

Ben kendi dilekçemde kendimi yazmıştım. Ev sahibi değilim ama hat sabihi benim. Siz de kendinizi yazabilirsiniz. Hat veya ev sahibinden ziyade kimle muhattap olunması gerektiğini belirten bir ifade o. Süreçle ilgilenecek şahsı yazmak daha mantıklı olur.
babam işi nedeniyle ilgilenemez gibi geliyor ben en iyisi kendimi yazayım ekstra olarak dilekçeyi elle değil de iki sayfa oılarak yazıcıdan çıktı almayı düşünüyorumç Tek bir sayfaya sığmaz muhtemelenç Ortalama 20 kişinin imzası ismi alınacak çünkü
bu arada desteğiniz için sonsuz teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı