Log in to Facebook
Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know.
Amazon da boş firma değil yani.Facebook ve Microsoft arasında rekabet görmeyeceğiz o zaman. Twitch karşısında gayet güçlü bir duruma bürüneceklerdir.
Fakat yayıncıya verdiği değer ne kadar yeterli? Facebook ve Microsoft yayıncılara daha cazip teklifler ile gelirse, Amazon'un kullanıcı sayısı azalmaya başlıyor. Ayrıca canlı yayınlarda takılma durumlarını da saymıyorum. Sorunlu bir yapıları bulunuyor.Amazon da boş firma değil yani.![]()
Ben YouTube'dan yanayım yayın konusunda.Fakat yayıncıya verdiği değer ne kadar yeterli? Facebook ve Microsoft yayıncılara daha cazip teklifler ile gelirse, Amazon'un kullanıcı sayısı azalmaya başlıyor. Ayrıca canlı yayınlarda takılma durumlarını da saymıyorum. Sorunlu bir yapıları bulunuyor.
Bu durumda ben de en rahat platform olduğunu düşünüyorum. Kendi çizgisinde ilerlemeye çalışıyor.Ben YouTube'dan yanayım yayın konusunda.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.