Microsonic Temperli Cam İncelemesi - Sony Xperia Z3 Compact

Merhabalar arkadaşlar. Hızlıal'dan Microsonic Temperli Cam Ekran Koruyucu sipariş ettim Sony Xperia Z3 Compact için:
Microsonic Temperli Cam Ekran koruyucu Sony Xperia Z3 Compact ( Z3
Microsonic Sony Xperia Z3 Compact Temperli Cam Ekran Fiyatı

Camla alakalı ilk söylemek istediğim şey, sitedeki fotoğrafından farklı olduğu.
Her alışveriş sitesinde hoparlör kısımları aşağıdaki gibi kapalı olarak gözükmekte:

Ancak üst ve alt kenarlar bu şekilde kesik:

Bu kesiği görünce ürünün sitedekinden farklı geldiğini, dolayısıyla sahte olabileceğini düşündüm (ambalajı da açılmıştı).
Hemen distribütor firmanın numarasını bulup aradım. Ellerindeki camın da bu şekilde olup olmadığını sordum. Ürünün aynı olduğunu, Çin'den geldiği için bazen farklılıklar olabildiğini söylediler...

Sensör kısmı kesik değil, onda sıkıntı yok:

Gelelim içinden çıkan rezil temizleme ürünlerine:

Camı takmadan önce telefonun ekranını başka bir temizleyici ve mikrofiber bezle temizlemiştim ama madem içinden çıktı kullanayım diye mendilini açtım. Ekrana sürdüğümde kalitesiz olduğunu farkettim, gri bezle kurulamamla ekran toz manyağı oldu. Lanet edip ekranı tekrar kendi temizleyicim ve mikrofiber bezimle temizledim.​
  • Cam gayet şeffaf. Dokunmatiği fazla etkilemiyor ancak 'multitouch' gerektiren işlemlerde (fotoğraf büyütme vs.) sıkıntı çıkartıyor.
  • Anti-Glare ve kir tutmama özelliği yok. Cam, telefonun kendi ekranı gibi, hem yağlanıyor hem yansıtıyor.
  • Ürün sitede çok kaliteli durmasına rağmen elinize aldığınızda güven vermiyor, kalitesiz duruyor.
Camı şimdilik darbe testinden geçirmedim. Duruma göre önünde deniz suyu gibi pek çok zorlu koşul var. Gelişme durumda yazacağım.

Hayırlı olsun, inşallah yere düşürmezsiniz de gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…