Midas güvenilir mi?

Nasıl yani? Yanlış bir şeyler yapmış gözüküyorsunuz.

Halka arzlardan şimdiye kadar talep etsem bile 400tl 500tl nin üzerinde alamadım. Arkadaşın bahsettiği olayı yanlış anlamış olabilir misiniz.

Arkadaşlar halk arza katılacağım T.C. Kimlik bilgilerimi istiyor güvenilir bir uygulama mı?
Midası duydum fakat güvenilirliğini bilmiyorum. Fakat doğrudan kullandığınız bir bankanın aracılığıyla işlem yapmanız daha güvenli.

Halka arzlardan şimdiye kadar talep etsem bile 400TL 500TL'nin üzerinde alamadım. Arkadaşın bahsettiği olayı yanlış anlamış olabilir misiniz?

Midas'ı duydum fakat güvenilirliğini bilmiyorum. Fakat doğrudan kullandığınız bir bankanın aracılığıyla işlem yapmanız daha güvenli.

Ziraat Bankası var onlada olmuyor.

Arkadaşlar halk arza katılacağım T.C. Kimlik bilgilerimi istiyor güvenilir bir uygulama mı?

Kimlik numaranız yatırım hesabı açılan her kurumda istenir.

Ziraat Bankası var onlada olmuyor.

Halka arza mı katılamıyorsunuz? Katılabilecek aracı kurumlar her halka arzda farklı olabilir. Ziraat Yatırım katılmak istediğiniz halka arza katılmıyorsa siz de Ziraat Bankası'ndaki yatırım hesabınızla o halka arza katılamazsınız.

Arkadaşın dediği gibi her banka her halka arza katılmıyor. Bu tarz durumlarda hisse senedi işlemlerinden halka arz olduğunu bildiğiniz ürünü direkt talep edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı